En çok aldatan burçlar!

Nixi_

ßir dilek tut.. Amy~
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
203
3
1.Yengeç

2.Koç

3.İkizler

4.Kova

5.Aslan

6.Terazi

7.Balık

8.Yay

9.Akrep

10.Oğlak

11.Boğa

12.Başak

Ben basak sevgilim boga, süpermis, ben zaten yapmam

ama yengecten bende biliyorum aldattigini

4buçuk yıl ben başak kadını o boğa erkeği yaşadık, sadık boğalar bence de ! ama arada ayrıldık bir o, en son da ben olmak üzere başkalarıyla beraber olup tekrar barıştık. erkek yapınca oluyoda ben yapınca yediremedi dert olmuş içine geçen karşılaştık hala diyo sen gittin sevgili yaptın diye .. şimdiyse çokk soğudum hiç sevgli filan uğraşasım yok,sorumluluk bağlılık filan.. galiba başak burcu sevince köpek gibi sadık, ama sevgisi tükenince de o taraklarda bezi yok

ben terazi,erkek arkadaşım balık
ben ondan daha mı meyilliyim yani

çok haklısın başak burcunun öyle bir özelliği var. zaten aklı başında olan adam başak burcu olan birisiyle çıksa yol evliliğe kadar gider :) Sıkma canını nasılsa elbet istediğini alacaksın

ben boğa eşimde başak burcu..4 yıl çıktık..bu çıkma süresinde hiç ayrılık olmadı..ne o beni aldattı ne ben onu..2 yıldırda evlyiz..pek uyumluyuz Allah bozmasın..

ben boğa eşimde başak burcu..4 yıl çıktık..bu çıkma süresinde hiç ayrılık olmadı..ne o beni aldattı ne ben onu..2 yıldırda evlyiz..pek uyumluyuz Allah bozmasın..

Allah mutluluğunuzu bozmasın :)

ya öyle de başlığa tıklarken kesin biz yokuzdur ya falan diyordum
bir baktım listedeyiz birimiz değilki ikimiz birden varız ya

bütün burçlara göre değerlendirilmiş zaten :) bak ben yayım sevgilim oğlak. ben ön sıradayım. ama 16 aylık ilişkimizde ben kendimden değilde hep ondan şüphe duyuyorum

bütün burçlara göre değerlendirilmiş zaten :) bak ben yayım sevgilim oğlak. ben ön sıradayım. ama 16 aylık ilişkimizde ben kendimden değilde hep ondan şüphe duyuyorum

ya biliyorum şaka yapıyorum herkes için geçerli değildir tabiki bu
neyse sağol paylaşım için yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…