En çok aldatan burçlar!

bütün burçlara göre değerlendirilmiş zaten :) bak ben yayım sevgilim oğlak. ben ön sıradayım. ama 16 aylık ilişkimizde ben kendimden değilde hep ondan şüphe duyuyorum

arkadaşım oğlak burcundan şüphelenme bile bence, çok sadıktır..

yengeç ve koç için kesinlikle doğru yazılmış.. iki burçtanda tanıdıklarım oldu hem bayanı hem erkeği aldatıyor..

ben ve nişanlım yay burcuyuz, 8.sıradayymış, ehh iyi sayılır..

oğlak sadıktırda ya bi insan bu kadarmı sakin olur ama o sakinliği bazen korkutuyor beni. ondan dolayı şüphe duyuyorum. bende yay burcuyum. yaylar deli doludurlar :) iki yay her zaman zor bi ilişki yaşatır ama inş siz çook mutlu olursunuz

inanmıyorum yaaa bende yengecim burcumdan bi kez daha nefret ettim bu ne yaaa hiç iyi bişeyi olmaz bu burcun(

1.Yengeç

2.Koç

3.İkizler

4.Kova

5.Aslan

6.Terazi

7.Balık

8.Yay

9.Akrep

10.Oğlak

11.Boğa

12.Başak

erkeklerin hepsinin tek burcu vardır oda öküz burcu..o yüzden yengeçte boğada vss aldatan aldatıyo arkadaş genetiğe bakın bu çok önemli

eşimde oğlak sadıkmış şimdi kim gidecek ayartacak ilgilenecek ikna edecek bi kere bunları yapacak enerjisi yokki aldatsın :)

inanmıyorum yaaa bende yengecim burcumdan bi kez daha nefret ettim bu ne yaaa hiç iyi bişeyi olmaz bu burcun(

canım benim sen kendine güven o zaman burcun sana destek olur gerçek aşkı bulursan burada yazdıklarımızın hiiç bir önemi olmaz

bende deli doluyum nişanlımda, o yüzden çokda iyi anlaşıyoruz.. hadi dedim mi en olmadık zmanda bile heryere gidebiliriz..
ama kardeşim oğlak burcu ve gerçekten işin var, onu yerinden kıpırdatmak ölümdür.. tabi şöylede bişey var, oğlak erkekleri yıllar geçtikçe gençleşirmiş, mesela kardeşim şu an 24 yaşında ve 18 yaşındaki zamanlarına göre biraz daha hareketli.. 18 yaşındaki zamanıda çocukluğuna göre daha hareketliydi.. yani beklemelisin

bide bu sıralamayı kim araştırmış sonrada sıralamış neye bakmış ki bu arada PINAR ALTUĞ da yengeç ve kaç kere aldattı hepimizbiliyoruz ALLAHIM muhafaza et

eşimde oğlak sadıkmış şimdi kim gidecek ayartacak ilgilenecek ikna edecek bi kere bunları yapacak enerjisi yokki aldatsın :)

hahahaaaa süpersin kesinlikle doğru tespit .. oğlak öyle karmaşık şeylerle uğraşamaz zaten, ve yerinden kalkamaz aldatmak için

zaten 4 senedir bekledim .. başa gelen çekilir napalım

gerçekten hayatı yaşamayı çok seviyorsunuz :) umarım 70 yaşına geldiğinizde de aynı enerji aynı aşkla dilediğinizi yaparsınız :)

bide bu sıralamayı kim araştırmış sonrada sıralamış neye bakmış ki bu arada PINAR ALTUĞ da yengeç ve kaç kere aldattı hepimizbiliyoruz ALLAHIM muhafaza et
ya ben yengeç aldatmaz sanardım...2 sevgilim oldu yengeçten ikiside aldatmadı çok eminim bu konuda ama erkek milleti yaaa güvenilmooo

canım bak bu iyi haber bizim adımıza eşim oğlak yaa ama şöyle bişe vardı onlar için iki dönem var 30dan önce 30 dan sonra bakalım az kaldı otuza nasıl olcak görecez kısmetse..

ben taa seneler evvel bi dergide görmüştüm. şimdi araştırdım netten buldum tam yazayım diye ama sanırım vatandaşa sormuş dergi

ben koçum ve aldatmayı kesinlikle düşünmedim yaşadığım ilişkilerde hep sadık kalmışımdır aldatılan taraf olmuşumdur ama aldatmamışımdır yalan ya buuu

canım bak bu iyi haber bizim adımıza eşim oğlak yaa ama şöyle bişe vardı onlar için iki dönem var 30dan önce 30 dan sonra bakalım az kaldı otuza nasıl olcak görecez kısmetse..

ya ben daha gencim o kdar bekleyecekmiyim allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…