ya ben daha gencim o kdar bekleyecekmiyimallahım yardım et
hahahaaaa süpersin kesinlikle doğru tespit.. oğlak öyle karmaşık şeylerle uğraşamaz zaten, ve yerinden kalkamaz aldatmak için
canım sen mi oğlaksın yoksa eşin/sevgilin mi?
ben taa seneler evvel bi dergide görmüştüm. şimdi araştırdım netten buldum tam yazayım diyeama sanırım vatandaşa sormuş dergi
erkek arkadaşım oğlak
kendine özgüveni olmayan iki yüzlü yengeçleri görüyo musun sen vatandaş demişse dogru demiştir o zman:))
senin burcun ne bu arada? allah yardımcın olsun ama espiritüel yanlarını es geçemeyeceğim:))
benim kız kardeşim ve babam yengeçbide aynı gün dogdular annem babamı şutladı şimdi sadece kardeşimle uğraşıyoruz :)
her zaman bi istisna vardır
ben yayım :) yahu çocuk benim gibi deli birini sakin birine çevirdi. şoka girmiş gibiyim onun yanında kedi gibi mırıl mırıl oluyoruz hep yaa
yada benim doğum tarihimi yanlışmı yazmışlar anlamadımki eşimde balık sadıktır ama fırsat bulmasın gerçi fırsat bulacak fırsastı olmuyo ama erkeklerin genlerinde var aldatmak en sadık burç olsada genede aldatmıştır
=)=)=)buu yengeçlerden uzak durmak gerek o zaman..benim bi sevgilim vardı yengeç bak aradan 3 4 yıl geçti hala beni unutmamış faceden buldu beni..yükselende önemli bence etkiliyo yanii
ahaha :)) walla erkek milletine güven olmaz gerçekten :) ipini sıkı tutmak lazım her erkeğin
ben yengeç burcuyum çocuk istiyorum ve yengeç olma ihtimali oldugu zamn korunmayı düşünüyorum bu kötülüğü çocuguma yapamam
ben yengeç burcuyum çocuk istiyorum ve yengeç olma ihtimali oldugu zamn korunmayı düşünüyorum bu kötülüğü çocuguma yapamam
kız ipini sıkı tutsan ne olcak yapan yapıyor tereyağından kıl çeker gibi işi hallediyolar valla yaparlarsada kendileri bilir gerçi bak benim eşim balık burcu bu zamana kadar ciddi ilişkilerinde aldatmamış aldatılmış ama şimdi gözü açıldı anamm gerçi öle bişi yakalamadım görmedim ama genede erkek milletine güvenim sıfır
evet nixi bencede enerjini kaybetme sen.. gerçi dedikleri gibi yükselende çok etkiliyordur tabiii.. ama benim oğlak kardeşime bi ekmek bi su bide internet ver bi odaya kapat, hayatta dışarı çıkma ihtiyacı hissetmeden o odada yıllarca yaşayabilirbiz çok kavga ederiz onunla, o kadar laf söylerim karşılık bile vermeyerek beni çıldırtır.. Allah yardımcın olsun..