En çok aldatan burçlar!

hahahaaaa süpersin kesinlikle doğru tespit .. oğlak öyle karmaşık şeylerle uğraşamaz zaten, ve yerinden kalkamaz aldatmak için

ay evet yaa çocugu bi sinemaya zor götürüyorum yemin ederim allahtan şimdi askerde ya aklı başına gelir inş

ben taa seneler evvel bi dergide görmüştüm. şimdi araştırdım netten buldum tam yazayım diye ama sanırım vatandaşa sormuş dergi

kendine özgüveni olmayan iki yüzlü yengeçleri görüyo musun sen vatandaş demişse dogru demiştir o zman:))

kendine özgüveni olmayan iki yüzlü yengeçleri görüyo musun sen vatandaş demişse dogru demiştir o zman:))

benim kız kardeşim ve babam yengeç bide aynı gün dogdular annem babamı şutladı şimdi sadece kardeşimle uğraşıyoruz :)

senin burcun ne bu arada? allah yardımcın olsun ama espiritüel yanlarını es geçemeyeceğim:))

ben yayım :) yahu çocuk benim gibi deli birini sakin birine çevirdi. şoka girmiş gibiyim onun yanında kedi gibi mırıl mırıl oluyoruz hep yaa

benim kız kardeşim ve babam yengeç bide aynı gün dogdular annem babamı şutladı şimdi sadece kardeşimle uğraşıyoruz :)

=)=)=)buu yengeçlerden uzak durmak gerek o zaman..benim bi sevgilim vardı yengeç bak aradan 3 4 yıl geçti hala beni unutmamış faceden buldu beni..yükselende önemli bence etkiliyo yanii

her zaman bi istisna vardır

yada benim doğum tarihimi yanlışmı yazmışlar anlamadımki eşimde balık sadıktır ama fırsat bulmasın gerçi fırsat bulacak fırsastı olmuyo ama erkeklerin genlerinde var aldatmak en sadık burç olsada genede aldatmıştır

ben yayım :) yahu çocuk benim gibi deli birini sakin birine çevirdi. şoka girmiş gibiyim onun yanında kedi gibi mırıl mırıl oluyoruz hep yaa

sakın enerjini almasına izin verme çünkü o ilişkinin senin enerjine ihtiyacı olacak agır mı agır oğlakların yay insanının neşesine hareketine ihtiyacı var benden demesi

ahaha :)) walla erkek milletine güven olmaz gerçekten :) ipini sıkı tutmak lazım her erkeğin

=)=)=)buu yengeçlerden uzak durmak gerek o zaman..benim bi sevgilim vardı yengeç bak aradan 3 4 yıl geçti hala beni unutmamış faceden buldu beni..yükselende önemli bence etkiliyo yanii

evet gerçekten etkiliyo yükselenler. çünki bazen burçlar kayma yapıyor. o zaman yükselenlerin özellikleri daha belirgin oluyor diye biliyorum ben

ben yengeç burcuyum çocuk istiyorum ve yengeç olma ihtimali oldugu zamn korunmayı düşünüyorum bu kötülüğü çocuguma yapamam

ahaha :)) walla erkek milletine güven olmaz gerçekten :) ipini sıkı tutmak lazım her erkeğin

kız ipini sıkı tutsan ne olcak yapan yapıyor tereyağından kıl çeker gibi işi hallediyolar valla yaparlarsada kendileri bilir gerçi bak benim eşim balık burcu bu zamana kadar ciddi ilişkilerinde aldatmamış aldatılmış ama şimdi gözü açıldı anamm gerçi öle bişi yakalamadım görmedim ama genede erkek milletine güvenim sıfır

nisanlim basak bendee:)ikizlerim cok sukur 3 yildir birlikteyiz ayrilik olmadi seneye dugun var..

evet nixi bencede enerjini kaybetme sen.. gerçi dedikleri gibi yükselende çok etkiliyordur tabiii.. ama benim oğlak kardeşime bi ekmek bi su bide internet ver bi odaya kapat, hayatta dışarı çıkma ihtiyacı hissetmeden o odada yıllarca yaşayabilir biz çok kavga ederiz onunla, o kadar laf söylerim karşılık bile vermeyerek beni çıldırtır.. Allah yardımcın olsun..

ya gözünü kapat sende :))) babana bile güvenmiceksin bu devirde :) sen halledersin ama :)

öyle öyle ayneneşime bi soru sorarsın şöyle yavaşça kafasını kaldırır suratına bakar bakar sonrada cevap verir ama siz garip bi duyguya kapılırsınız anlamadı mı yanlış bişe mi dedim şokladı mı diye halbuki hiç biri degildir o sadece cevap veriyodur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…