en büyük sırrım (siz olsanız ne kadarını affedebilirdiniz?)

Eğer o evde yaşanılan sey tecavüz değilse abartmışsınız. 10 yıl boyunca hayatınızı sacmasapan bir neden uğruna heba etmişsiniz. O hödük de yalancının tekiymiş.

Bence konus hatta facebooktan değil bulusarak yap ki daha cok emin olun daha cok gercekci olun ikinizde.Gecmisinle yüzlesirsin gercekleri ögrenirsin.Sindiremediğin ne varsa icinde dısarı atarsın hepsini.Hep icinde kalan cevapsız sorulardan kurtulman gerekiyor artık cünkü icinde kalmıs anlasılan.Sonra da kendine cevapsız soru olmayan yepyeni bir sayfa ac

Son düzenleme:
bi yanım bulaşma diyo çünkü belli ki hassas bi ruhun var ve tekrar paramparça edebilir bu adam seni

diğer yanımsa ara sor didikle cevaplarını al ve bu mevzuyu içinde hallet kapat diyo, lakin böyle insanlar doğru konuşmaz ki, evlidir bekarım der sevmemiştir sevdim der, kuvvetle muhtemel görüşmeyikabul etsen en gec 3.görüşmede iş gene cinselliğe gelecekti

kafanda bi senaryo yarat ve ona inan de ki öldü toprak oldu, ya da de ki beni sevmedi bitti gittidetayları sil kafandan

Bence konusmalisin kafanda soru işaretleri kaldikca onu hep unutulmaz goruceksin ve kafanda istemeden mukemmellestiriceksin. Bu faceden de konusulcak konu değil bence bir yerde buluşup yüzyüze konuşun belki konustukca aslinda kafanda buyuttugun kisi degilde basit bi insan olduğunun farkina varicaksindir vakit kaybetmeden konusmalisin.

Asla geriye dönüp bakmayın. Bir on yıl daha benzer şeyler yaşamak istemezsiniz sanırım. Onuda kendinizi de affedin. Hayatıniza bakın. Hiç bir şey için bu kadar acı çekmeye değmez. Allah ölüm ve amansız dert vermesin.

Kimsenin acisini kucumsemek istemem ama biraz abartmiyor musunuz? Yani ne bileyim. Bi genclik hatasi. Sevmis ya da sevmemis artik bir onemi hala nasil olabiliyor? Koskoca 10 yil yahu. Bu kadar kendini sikintiya sokmak niye. Siz de buyuk bi ask falan yasamamissiniz zaten. Ciddiye alip muhattap olmaniz bile sacma. Anlayamiyorum.

Size doğruları söyleyeceğine emin olmayacak, çelişkilerle bogulacaksiniz.. Keza doğru cevap verse bile sizi gerçeklerle yuzlesebilecek Psikolojiye sahip goremedim.. karşınıza her türlü karaktere sahip insan çıkabilir.. karsinizdakini affetmek düşüncesini bir kenara bırakıp bence önce kendinizi affedin ve geçmişi bi kenara birakin.. Mevzuyu içinizde büyütup daha da zorlamayın kendinizi geçmiş bitmiş gitmiş ... en gereken tavrı gostermissiniz.. Bu noktadan sonra duygularınizin sizi yönetmesine izin verip daha çok kendinizi uzmeyın... geçen giden zamana yazık.. ani yaşayın ve günümüzün kıymetini bilin ..

Konusursan sana asla doğruları soylemeyecektir bir 10 yıl daha kendini bu abartılı sancı süreçlerine sokarsin

sizden cinsel beklentileri yoksa ben de neyimm.
öyle kalitesiz bir pislik size yem atmış duygularınızı kullanarak bir şeyler bekliyor sizden düşmeyn bu tuzağa.

Niye bu kadar önemli bu soruların cevabı? bilsen ne değişecek? Takıntılı mısınız siz acaba, 10 yıldır hemde sevmediğiniz bi adam hakkında bunları düşünmek bana çok saçma geldi. Hatta çok sevmiş olsanız bile saçma. Yaşanmış bitmiş, üzerinden onca yıl geçmiş. Unutun artık yada başka birisini alın hayatınıza.

Psikoloğa devam ediyormusunuz? Bence edin.

Bırak geçmiş geçmişte kalsın orda daha iyi durur. Hayatında yeni sayfalar açmalısın, tertemiz bembeyaz.

Sizin su düsundugunuz seylerin bu ruh halinin onda birini yasamamis ve dusunmemistir..senden oncede yasamis belli seyleri seninlede yasamis neden evlensin kadar zaten istedigini almis o kisi yani olayin duygusal bi boyutu yok..
ALlah korkusi olmayan senden istedigini alana kadar kapinda köpek olur alinca kaybolur..ama genckizlarimiz mutlu yuva hayallerinde herseylerine harcarlar ...ne kadar masumca...
Dini boyutu da var olayin da haydi insan hata eder gunah isler tovbe eder ama hala onun neden seni biraktigini dusunmeyi birakip boyle buyuk bir gunahin affi icin ALlaha verecegimiz hesab icin endise duymak daha mantikli.

Ee bunun icinde buraya konu acilmaz eller acilip af istenir..
Nese herturlu gene bana saldiracaksinizda...

Sakın ekleme bence eger biraz adam olsa o kızla evlenmedim derdi o zaman on yıl geçmiş tesadüfen karşılaşınca söylüyor boşver canım hiç bulaşma bence seni hakeden dogru dürüst birini bul çünkü ne kadar bitti desende minikte olsa ona karşı bi zafın olabilir tekrar seni üzmesine izin verme tabi bence yinede kendin bilirsin

ben ortada öyle bi kızın olduğuna inanmıyorum bile.
ya zaten zor atlatmışsın. gündeme getirme sakın olayı artık. olmadı varsay bu sıkıntıları. o yüzüğü çıkar parmağından yeni biriyle tanış artık, bu soruların hiçbiri aklına gelmesin artık

ben olsam aramazdım. sorular soruları doğuracak. zaten yine yalan söyleyecek yada doğru bile olsa siz şüphe edeceksiniz. acınız tazelenmiş olacak içiniz acıycak yeniden. on yılda biraz bile azaldıysa tekrar artacak içinizdekiler. belki yenidem etkileneceksiniz yani iyi bir ihtimal yok.

Bu olayı atlatabilmek için yıllarını vermişsin şimdi neden tekrar bu sayfayı acıyosun kendine acı çektirme yoksa bi 10 yılına daha feda edeceksin

Şimdi yaşadığın şeyler gayet sinir bozucu ve kabullenmesi zor şeyler ok,ama 10 yıl boyunca bunları sorgulamak da hayatının hatası diyebilirim...Ben gecen ay ne öğrendım?Yakın zamanda boşandıgım kocamın evlenecegını ve evlenecegı kısının de zaten metresım oldugunu..Senın gıbı sorgulara başladım,kurdum,arastırdım,facebooktan baktım,izledim,yenı ogrendıklerımle bırlestırdım vs vs...Baktım olmuyor,yapbozda o parçalar hep eksik kalıyor..Dedektıf gıbı gunumu gecemı buna verdım..Hayatım bıttı,cocuguma ragmen uyumaktan ve bunları dusunmekten kendımı unuttum...Sonra ne buldum bılıyor musun?O parçaları birleştirebilecegın tek kısı var: Senı kandırıp bırakan kişi..Eee bu kısı de zaten zamanında sana buyuk kazık atmıs ve guvenılmez bırısı..Sen ona sorsan benı sevdın mı evet dıyecek,dıger sorularının hepsıne de senın duymak ıstedıgın cevapları verecek...Nasıl rahatlayacaksın??Karşındakı zaten yalancı ve olayı ogrenecegın tek kişi de o...Yanı ınan bana durust ınsan olsalardı zaten bunları yapmazlardı...Bu yuzden ne soru sor,ne cevaplara kafanı yor..Bi 10 yılı da onları dusunerek gecırme..Ya bı psıkıyatrıste gıt ılac tedavısıne basla..Ya da önune bı hedef koy ve hayatına o yok gıbı devam et..

Yaptigin seyin pismanligi gecicidir ama yapmadığın seyin.pismanligi unutulmaz surekli keske yapsaydim dersin

Bir sümüklü için bu kadar yas tutulupda onca yıl heba edilirmi yapmayın allah aşkına bu kadar zormu şerefsiz birini beyninden gönlünden atmak ne olcak hesap sorucanda yine kaldığı yerden full gaz devam etcek yalanlarına artık o ergenlikden yeni çıkmış kız değilsin bak o canım tertemiz mis gibi yılların onun verdiği hasarla yok oldu yapma kendine birdaha bu acıyı yaşatma tek sen değilsin terkedilen tek sen değilsin gençliğinin başında şerefsizin önde gideni çıkan herkes ama herkes yaşadı yaşıyor ama kalkmayı bilerek daha güçlü daha dik yürüyerek sende kalk artık bu yüküm altından kes at bitir yeni aşklara yelken aç kurtul bu hastalıklı ruh halinden bırak oda kendi b....kunda boğulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…