- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 yaşında çok iyi bir duruş sergilemişsin seni tebrik ediyorum, bu bile kendini iyi hissetmen için başlı başına bir sebep. yalvarmadın, peşinden koşmadın bu o kadar önemli ki. geçmişi değiştiremezsin ama geçmişe bakışını değiştirebilirsin. şu an güç senin elinde ama inan bana rahatlarım, bi kusayım içimdekileri şu adama dersen pişman olacaksın. bir kağıt al ve ona ne söylemek istiyorsan hepsini yaz, sana ne yaşattıysa herşeyi dök o kağıda ve sonra o kağıdı yakıp at, bu seni rahatlatacaktır.
10 yıl önce içindeki kini kusamadığın,hep içine attığın için şimdi bu durumdasın. En zayıf noktandan vurmuş,keşke ozaman yüzleşseydin,bağırsaydın çağırsaydın hesap sorsaydın. O yüzden yeterince güçlü bulamadım ben sizi,bence şimdi hesap sormaya yada görüşmeye kalkarsanız yine kandırır sizi.Bırakın çamurunu sıçratmasın,aklınızdan da çıkarmaya çalışın
cevabınız için çok çok çok teşekür ederim.
inanın en az terapiler kadar etkiliydi, yazdıklarınız onun beni sevmediği ve bugün sorsam olumlu ya da olumsuz yalan söyleyeceği o kadar doğru ki..ama ben yıllardır kendi kendime konuşmaktan yoruldum , yıllarca sizin gibi düşündüm düşündüğümü mantıklı buldum ve uyguladım ama artık yoruldum..artık paylaşmaya birilerinden akıl almaya bunlara duymaya ihtiyacım var..
size tekrar teşekkür ederim
rica ederim
bence de paylaşmakla çok iyi yaptınız, insan bazı şeyleri çevresindekilerle konuşmak istemiyor ve çok doluyor...
son bir şey daha yazayım, bence artık sizin bunları duymaya ihtiyacınız yok, yazdığınız her mesajdan anlaşılıyor ki siz zaten bunların farkındasınız
sizin artık kalbinizin yeniden pır pır etmesine ihtiyacınız var, aşık olmaya, aşık olunmaya
göreceksiniz o zaman, şu anda beyninizde dönüp duran soruların s'si bile gelmeyecek aklınıza
lütfen kendinize, bu konuda fırsat verin
rica ederim
bence de paylaşmakla çok iyi yaptınız, insan bazı şeyleri çevresindekilerle konuşmak istemiyor ve çok doluyor...
son bir şey daha yazayım, bence artık sizin bunları duymaya ihtiyacınız yok, yazdığınız her mesajdan anlaşılıyor ki siz zaten bunların farkındasınız
sizin artık kalbinizin yeniden pır pır etmesine ihtiyacınız var, aşık olmaya, aşık olunmaya
göreceksiniz o zaman, şu anda beyninizde dönüp duran soruların s'si bile gelmeyecek aklınıza
lütfen kendinize, bu konuda fırsat verin
seni belki de en iyi anlayanlardan biri benim. babasız büyümenin zorluklarını herkesin başlarında erkek yok diye sana ne gözüyle baktığını en iyi ben anlarım....
sakın görüşme o adamla. senin hayattan alacağın var onun peşine düş...
evt aslında yaşamayanın anlaması zor 1-0 hesabı hissediyor insan her zaman..hele ki de 19 yaşında insanın gözünün içine baka baka seni seviyorum ama o beni BABAsına şikayet etmiş derlerse..belki de benim takıldığım nokta kişiden ziyade durumdur..