• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en büyük sırrım (siz olsanız ne kadarını affedebilirdiniz?)

19 yaşında çok iyi bir duruş sergilemişsin seni tebrik ediyorum, bu bile kendini iyi hissetmen için başlı başına bir sebep. yalvarmadın, peşinden koşmadın bu o kadar önemli ki. geçmişi değiştiremezsin ama geçmişe bakışını değiştirebilirsin. şu an güç senin elinde ama inan bana rahatlarım, bi kusayım içimdekileri şu adama dersen pişman olacaksın. bir kağıt al ve ona ne söylemek istiyorsan hepsini yaz, sana ne yaşattıysa herşeyi dök o kağıda ve sonra o kağıdı yakıp at, bu seni rahatlatacaktır.

10 yıl önce içindeki kini kusamadığın,hep içine attığın için şimdi bu durumdasın. En zayıf noktandan vurmuş,keşke ozaman yüzleşseydin,bağırsaydın çağırsaydın hesap sorsaydın. O yüzden yeterince güçlü bulamadım ben sizi,bence şimdi hesap sormaya yada görüşmeye kalkarsanız yine kandırır sizi.Bırakın çamurunu sıçratmasın,aklınızdan da çıkarmaya çalışın

19 yaşında çok iyi bir duruş sergilemişsin seni tebrik ediyorum, bu bile kendini iyi hissetmen için başlı başına bir sebep. yalvarmadın, peşinden koşmadın bu o kadar önemli ki. geçmişi değiştiremezsin ama geçmişe bakışını değiştirebilirsin. şu an güç senin elinde ama inan bana rahatlarım, bi kusayım içimdekileri şu adama dersen pişman olacaksın. bir kağıt al ve ona ne söylemek istiyorsan hepsini yaz, sana ne yaşattıysa herşeyi dök o kağıda ve sonra o kağıdı yakıp at, bu seni rahatlatacaktır.

ben genelde karşılaştığımızı hayal eder ve konuşur içimi dökerdim ama yazmak da mantıklı, teşekkür ederim deneyeceğim gerçekten

Köprünün altından çok sular akmış sende kendini toparlamıke seni üzmesiiçin frsat werme ona yaşanmışlıklara dayalı farklı düşünceleri olabilir

10 yıl önce içindeki kini kusamadığın,hep içine attığın için şimdi bu durumdasın. En zayıf noktandan vurmuş,keşke ozaman yüzleşseydin,bağırsaydın çağırsaydın hesap sorsaydın. O yüzden yeterince güçlü bulamadım ben sizi,bence şimdi hesap sormaya yada görüşmeye kalkarsanız yine kandırır sizi.Bırakın çamurunu sıçratmasın,aklınızdan da çıkarmaya çalışın

aslında o zamanlar sesimi çıkarmadığıma şu açıdan pişman değilim, bence ne dersem diyim anlamazdı, o kötü bi insan ve anlayamaz dedim hiç muhatap olmadım..sadece kendi açımdan pişmanın hiç değilse en yakın arkadaşıma anlatmalı ağlamalıydım tavsiye almalıydım acımı zamanla hafifletmeliydim..ben ilk günden beri olması gereken acıyı yaşayı reddediyorum bu yüzden bir yerden sonra patladı

cevabınız için çok çok çok teşekür ederim.
inanın en az terapiler kadar etkiliydi, yazdıklarınız onun beni sevmediği ve bugün sorsam olumlu ya da olumsuz yalan söyleyeceği o kadar doğru ki..ama ben yıllardır kendi kendime konuşmaktan yoruldum , yıllarca sizin gibi düşündüm düşündüğümü mantıklı buldum ve uyguladım ama artık yoruldum..artık paylaşmaya birilerinden akıl almaya bunlara duymaya ihtiyacım var..
size tekrar teşekkür ederim

rica ederimHoppa
bence de paylaşmakla çok iyi yaptınız, insan bazı şeyleri çevresindekilerle konuşmak istemiyor ve çok doluyor...
son bir şey daha yazayım, bence artık sizin bunları duymaya ihtiyacınız yok, yazdığınız her mesajdan anlaşılıyor ki siz zaten bunların farkındasınız
sizin artık kalbinizin yeniden pır pır etmesine ihtiyacınız var, aşık olmaya, aşık olunmaya
göreceksiniz o zaman, şu anda beyninizde dönüp duran soruların s'si bile gelmeyecek aklınıza
lütfen kendinize, bu konuda fırsat verinHoppa

rica ederimHoppa
bence de paylaşmakla çok iyi yaptınız, insan bazı şeyleri çevresindekilerle konuşmak istemiyor ve çok doluyor...
son bir şey daha yazayım, bence artık sizin bunları duymaya ihtiyacınız yok, yazdığınız her mesajdan anlaşılıyor ki siz zaten bunların farkındasınız
sizin artık kalbinizin yeniden pır pır etmesine ihtiyacınız var, aşık olmaya, aşık olunmaya
göreceksiniz o zaman, şu anda beyninizde dönüp duran soruların s'si bile gelmeyecek aklınıza

aslında problem biraz burda , ben 10 yıl kendimi kapatmadım aslında yani şu an alyans takıyorum ve kimseyi istemiyorum ama bu 10 yılda (ilk 3 yıl hariç) hayatıma girenler oldu hepsini hemen unuttum gitti üstelik onların arasında bu konuda paylaştığım kişiden daha çok sevdiklerim vs de oldu ama hiçbiri takıntı şeklinde kalmadı hayatın doğal akışı içinde yaşandı bitti unutuldu..ama bu neden olduğunu anlayamadığım şekilde geçmiyor..

seni belki de en iyi anlayanlardan biri benim. babasız büyümenin zorluklarını herkesin başlarında erkek yok diye sana ne gözüyle baktığını en iyi ben anlarım....

sakın görüşme o adamla. senin hayattan alacağın var onun peşine düş...

rica ederimHoppa

döktürmüşsün yine muzurcum süpersin :)

seni belki de en iyi anlayanlardan biri benim. babasız büyümenin zorluklarını herkesin başlarında erkek yok diye sana ne gözüyle baktığını en iyi ben anlarım....

sakın görüşme o adamla. senin hayattan alacağın var onun peşine düş...

evt aslında yaşamayanın anlaması zor 1-0 hesabı hissediyor insan her zaman..hele ki de 19 yaşında insanın gözünün içine baka baka seni seviyorum ama o beni BABAsına şikayet etmiş derlerse..belki de benim takıldığım nokta kişiden ziyade durumdur..

İçinden söküp atamıyorsun belli ki hesaplaşmadan.

Ama onla evlenmediyse seni neden bulmadı? Hadi ikinizle de olmadı 10 yıldır kimlerin canını yakıyordur kim bilir. Evlenmeyim ama her şeyi yaşayayım mantığı..

evt aslında yaşamayanın anlaması zor 1-0 hesabı hissediyor insan her zaman..hele ki de 19 yaşında insanın gözünün içine baka baka seni seviyorum ama o beni BABAsına şikayet etmiş derlerse..belki de benim takıldığım nokta kişiden ziyade durumdur..

bence de böyle... yani o adamın gözünde ne olduğunuzu en iyi siz bilirsiniz. bu şekilde bir ayrılma bahanesi ve yıllarınıza malolan bir adam... bence arkanıza bakmayın ;)

canım.. inan okurken yaşadıklarını az cok tahmın ettım. bu kadar şey yaşamış ve az çok atlatmışsın şımdı o çamuru hiç üstüne hiç bulaştırma derim ben . geçirdiğin onca kötü zaman varken hemde.. o adam artık o senin 19 yaşında ki sevdiğin adam değil ki .. olumlu olumsuz hepimiz değişiriz o da değişti mutlaka sende değiştin.. bence şuan yaşadığın tüm kaosu bi kenara bırak ve ekleme konuşma derim ben. çünkü sen konuştukça o yaralarını görüp kendince onarmaya çalışacak ama dedim ya o aynı adam değil sen aynı kadın değil şimdi.. yeni gelecek acılara hiç gerek var mı ?

Bir kez agir bir darbe yemis ve atlatamamisken ikinciye zemin hazirlamayin.
maalesef insaniz ve zaaflarimiz var, bazi insanlara karsi herkese oldugundan farkli zaaflarimiz var, yine bir sey olacak ve kirilacaksiniz, yine pisman olacaksiniz. O yuzden hic bulasmayin, bazen kendini korumanin en iyi yolu uzak kalmaktir...

Kendinizi tamamen affetmelisiniz. Yargilanmaktan korkuyorsunuz, kendinizi yargilamayi birakirsaniz rahatlarsiniz...

Facebookdan eklemeniz size kaybettiğiniz 10 yılınızı geri getirebilecek mi ? Yaşadığınız üzüntüleri geçirebilecek mi ? Sarsılan psikolojinizi geri eski haline getirebilecek mi ? Bana kalırsa bunların cevabının hepsi hayır.
Konuşmak eğer gerçekten çözüm olsaydı zaten o zaman bu sorunu en başta konuşup çözer şimdi bu halde olmazdınız. Yıllar sonra karşılaşıyorsunuz konuşalım diyor yani tekrar hayatınıza girme çabasında ve sizin hayatınızı alt üst eden bir insana tekrar bu fırsatı vermek istiyorsanız evet kabul edin facede ekleyin. Emin olun ki eklemek konuşmak vs hiç bir şekilde böyle bir insanla çözüm değil. İnşallah bundan sonrası için karşınıza doğru insan çıkar.

Karşılaştığınızda gerçekten çok asil davranmışsınız..
hiç açık kapı bırakmayarak arkanızı dönüp gitmişsiniz..
ben olsam 10 sene tamda bu anın hayalini kurardım..
parmağımda alyansım olcak, hiç umursamadığımı hissettiricem, hayat sensizde aktı kimsinki sen mesajı vercem..
gerçekten şahane olmuş..
demem o ki, müthiş bir veda olmuş.. bırakın yarası onda kalsın..
hiç facelere eklemekle araştırıp öğrenmekle zedelemeyin imajınızı..
''kaç sene olmuş yine döndü dolaştı yapıştı yakama'' dedirtmeyin kendinize..
psikolojik desteklerle toplamışsınız kendinizi, ellerinizle dağıtmayın..
Allahından bulsun..

Back
X