• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en büyük sırrım (siz olsanız ne kadarını affedebilirdiniz?)

bu olaydaki en acı gerçek ne biliyor musunuz?
yaşadıklarınız elbette ki çok acı ama ondan daha kötüsü bu yaşananlar yüzünden gençliğinizin en güzel yıllarını çöpe atmışsınız. on yılınızı heba etmişsiniz. bu ne büyük bir hata....
şu saniyeden itibaren tamamen başka bir sayfa açıp hayata başka bir noktadan bakmanız gerek. bir saniye bile kaybetmeye lüksünüz yok zararın neresinden dönülse kârdır ama aklım almıyor kendinize bu kötülüğü nasıl ettiniz?

zaman çok çabuk geçti, ben de 10 yıl diyorum ama inanamıyorum o kadar olduğuna

Yani sekerim, demek istedigim sey neden bunca zaman bu adama takili kaldiniz, neden her adimini takip ettiniz, ne gerek var ?

Insan hayatinda en onemli sey zaman, hayatinizin 10 yilini bu zirvalik ve bu it icin heba etmissiniz, farkinda misiniz? 10 yil, bu adami takip etmek yerine baska asklara yelken acsaydiniz keske.

Ben de yariyolda birakildim, tuzumkuru sekilde burdan konusmuyorum inanin, ama degmiyor. Bu zirtolara harcadiginiz her dusunce , her dakika israf, inanin degmiyor. Beni seviyor muydu, sevmiyor muydu, bilmem ne miydi diye dusunmenin kimseye bir faydasi yok ki, adam olsaydi zaten yanimda olurdu degil mi? Ben sonuca bakiyorum, adam yanimda mi, degil mi, eger degilse nedeninin bir onemi yok bence, cunku sonuc belli.

valla ben bunları kendime hep söylüyorum ama mantığınızın kabul ettiği bişeyi bazen bünyeniz kabul etmiyor

Ama var demisSiniz. Eklesem mi falan.?? :KK64:
Neyse hayirlisi olsun hakkinizda..

var demedim eklememek için zor tutuyorum kendimi dedim, yazı zaten uzun oldu iyice detay verip yazmadım aslında yok ama eklemeye karar verirse açıp ekleyeceğim gibi..bana önemli bir detay gibi gelmemişti yazarken

Eğer parmağında yüzük olan bir kadına hala görüşelim diyebiliyorsa zaten beş para etmez bir adamdır. Ki bu 10 sene önceden belliymiş zaten.

Bir insan serserinin biri için nasıl koskoca 10 yılını heba eder aklım almıyor benim. O on yıla sığdırılacak ne çok şey vardı halbuki..

aslında bi konuda yanlış anlaşılma oldu galiba ben 10 yıldır depresyonda değilim sürekli okulumu da bitiridm güzel bi işimde var arkadaşlarım ve güzel bir hayatım var sadece unuttum demek için mesela uzun bir süre hiç aklımıza gelmemesi ya da üstünden 10 yıl geçip de karşılaştığımızda bu kadar etkilenmemek lazım ya ben de bu yok..ara ara aklıma gelir bazen çok şiddetli bazen hafif bazen 2 ay gelmez bazen 6 ay boyunca kötü olurum ..ama hayatımı heba etmedim her dk her sn bu konuyu düşünmüyorum mutluyum toplam da..sadece hiç bir zaman artık tamammen unuttum diyemiyorum

Ya sen benim annem olabilir misin acaba :D benim annemi de tam o yasta kendinden yasca buyuk biri binbir vaatle sevgili olmus sonra sinifindan bi kiz cok zenginmis ben onunla evlenicem deyip kusura bakma demis :) aradan 25 sene geçti adam piyasaya cikti cok pismanim diye. Hatta babam da biliyo olayi annem gitti adamla görüştü falan. Görüştü de ne oldu? Adam hala cok güzelsin yanlis bi secim yaptim falan demis annemin egosu tavan. Sonuc yok ama :) Bence uzulcek psikoloji bozulcak bi sorun degil bu fazla dramatize edilmiş bir hikaye 2015 yili icin hele. Dalga gecmek icin soylemiyorum gözünde buyutuyorsun bunu gör.

merhaba bugün benim için belkide hayatımın en zor günü..bügüne kadar en yakın arkadaşımla bile paylaşamadığım, paylaşmayı kendime yediremediğim ve artık taşıyamadığım sırrı hiç tanımadığım sizlerle paylaşıp fikir almanın belki de rahatlamanın bu yükten kurtulmanın günü..

burda bazı ayrılık konularında okuyorum zaman herşeyin ilacı diyorsunuz, benim için zaman tam 10 yıl ,yani zaman bana ilaç değil, sizden yardım bekliyorum..

bundan 10 yıl önce henüz 19 yaşında iken saf mı dersiniz salak mı dersiniz o zamanlarımda hayatıma biri girdi..aslında tip olarak hoşlanmadığım ve hoşlanmayacağım biri..ama ilk sözü seninle evlenmek istiyorumdu..paramparça bir aileden gelen o zamanlarki bana bu aile olma fikri ne kadar sıcak geldi anlatamam..aradan 2 ay geçti her lafı evlilik her lafı ne kadar mutlu olacağımız..sonra bigün beni evine davet etti çocuğum daha kabul etmedim, bana küstü, sen benim evleneceğim kızsın sana en ufak zarar vereceğimimi düşünüyorsun dedi..o zamanki salak ben korktum, o sıcak yuva hayalinin kaçıp gitmesinden korktum..ve tabi hiç istemediğim şeyler yaşandı(lütfen bu konuyla ilgili yorum yazmayın ben bu konudaki depresyonumu 2 yıllık bir tedavi sonucu atlattım ve artık hallettim tekrar aynı şeyleri bana yaşatmayın.)

2 ay daha böyle güzel gitti bana güven ben hep yanındayım..sonra birgün dedi ki benim senden önce 5 yıllık bir sevgilim vardı ve onunla beraber olmuştuk şimdi babasına söylemiş ve evlenmezsem beni öldürürler..ama seni ortada bırakmayacağım tabi sen de gizli sevgilim ol..sonrası benim için felaket..bu teklifi kabul etmedim tabii...

2 yıl aralıksız ağlama krizleri ama aşkımdan değil bence kendime yediremediğimden düşünsenize o kızda ben de aynı durumdayım ama onun babasından çekiniyor benim nasıl olsa babam yok beni metres yapabilir..

bu olayın üstünden tam 10 yıl geçti ben bu 10 yılda dönem dönem hep bu olay yüzünden depresyona girdim sanki şimdi olmuş gibi psikoloğumun söylediği şu benim aklımda oturmayan şeyler var mesala hiç bir zaman eski sevgilisinin böyle bişey yapacağına inanmadım..onun ailesi çok tanınmış belki de beni ailemden dolayı kendine yakıştıramadı..beni hiç sevmediğini düşünüyorum mesela ama psikoloğum böyle olmayabileceğini söylüyor..

neyse 10 yıl aradan sonra dün ilk defa karşılaştık..ilk söylediği şey "yıllar geçti","ne güzel günlerdi, şuralara gitmiştik, şunları izlemiştik"..bu arada ben hala hayatımda kimseyi istemediğim için alyans takıyorum ama aslında hayatımda kimse yok ..alyansımı görünce çok üzüldüm dedi..ben de ona sen de çoktan evlenmişsindir umarım mutlusundur gibi bişey söyledim "evet evlenecektim ama o kızı beni aldatırken yakaladım hala bekarım" dedi..beni face den ekler misin dedi face im yok dedim..nerde çalışıyorsun dedi biyerler de çalışıyorum işte dedim..nerde çalıştığını bile söylemediğine göre tekrar görüşemeyeceğiz dedi. evet öyle dedim ve kaçtım resmen...

ama bütün sorular tekrar tekrar beynime üşüştü.. yıllardır deliler gibi hep kendi kendime konuşurum sanki onunla karşılaşmışızda ben aklımdakileri soruyorum gibi ondan hayali cevaplar alırım..üzütüm ahım ilk günkü gibi sıcak kor gibidir..ama dün hiç birşey konuşamadım..hiççç..üstelik daha da çok soru işaretim oldu bu kadar babasıyla bile konuşan kız onu aldatır mı aldatmaz bence..beni hiç sevdi mi? azıcık bile olsa???

şimdi içimde bir şeytan var diyor ki ekle face den ne öğreneceksen öğren belki 10 yıllık acı sona erer..öğrenemezsem bi ömrüm böyle geçecek diyor içimde ki şeytan..ama diğer tarafım çamuru hiç üstüne sıçratma diyor..dün o kadar masumdu ki sanki tüm bunları o yapmamış..

siz olsanız ne yaparsınız 19 yaşındaki halile bile onu 1 kere bile aramadım , 1 kere bile sormadım o kızı ortada bırakmıyorsun peki ben ne olacağım..bir kere bile sormadım beni sevdin mi 1 gün için bile olsa biraz olsun sevdin mi? mantığın mı ayrıl dedi gerçekten?

sizce doğrusu nedir?
aman kardeş bu pis heriften kaç kaçabildiğin kadar
sakın yanına yaklaştırma
sen hayatına devam et
aman aman diyeyim
lanet herifin tekiymiş
bu sefer daha büyük darbe alırsın,iinan cıkamazsın depresyondan
daha gençsin önünde ne kapılar açılır,ne güzel insanlarla karşılaşırsın
böyle pis bir herifle yüzleş diyenler neyin kafasını yaşıyor anlayamadım

sorcağınız sorulara istediğiniz cevapları alsanız ne olacak ki yaralarınızı deşmekten başka belkide duymak istediklerinizi duyup tekrar güveneceksiniz o adama değermi ? bunları da düşünün ona göre karar verin

merhaba bugün benim için belkide hayatımın en zor günü..bügüne kadar en yakın arkadaşımla bile paylaşamadığım, paylaşmayı kendime yediremediğim ve artık taşıyamadığım sırrı hiç tanımadığım sizlerle paylaşıp fikir almanın belki de rahatlamanın bu yükten kurtulmanın günü..

burda bazı ayrılık konularında okuyorum zaman herşeyin ilacı diyorsunuz, benim için zaman tam 10 yıl ,yani zaman bana ilaç değil, sizden yardım bekliyorum..

bundan 10 yıl önce henüz 19 yaşında iken saf mı dersiniz salak mı dersiniz o zamanlarımda hayatıma biri girdi..aslında tip olarak hoşlanmadığım ve hoşlanmayacağım biri..ama ilk sözü seninle evlenmek istiyorumdu..paramparça bir aileden gelen o zamanlarki bana bu aile olma fikri ne kadar sıcak geldi anlatamam..aradan 2 ay geçti her lafı evlilik her lafı ne kadar mutlu olacağımız..sonra bigün beni evine davet etti çocuğum daha kabul etmedim, bana küstü, sen benim evleneceğim kızsın sana en ufak zarar vereceğimimi düşünüyorsun dedi..o zamanki salak ben korktum, o sıcak yuva hayalinin kaçıp gitmesinden korktum..ve tabi hiç istemediğim şeyler yaşandı(lütfen bu konuyla ilgili yorum yazmayın ben bu konudaki depresyonumu 2 yıllık bir tedavi sonucu atlattım ve artık hallettim tekrar aynı şeyleri bana yaşatmayın.)

2 ay daha böyle güzel gitti bana güven ben hep yanındayım..sonra birgün dedi ki benim senden önce 5 yıllık bir sevgilim vardı ve onunla beraber olmuştuk şimdi babasına söylemiş ve evlenmezsem beni öldürürler..ama seni ortada bırakmayacağım tabi sen de gizli sevgilim ol..sonrası benim için felaket..bu teklifi kabul etmedim tabii...

2 yıl aralıksız ağlama krizleri ama aşkımdan değil bence kendime yediremediğimden düşünsenize o kızda ben de aynı durumdayım ama onun babasından çekiniyor benim nasıl olsa babam yok beni metres yapabilir..

bu olayın üstünden tam 10 yıl geçti ben bu 10 yılda dönem dönem hep bu olay yüzünden depresyona girdim sanki şimdi olmuş gibi psikoloğumun söylediği şu benim aklımda oturmayan şeyler var mesala hiç bir zaman eski sevgilisinin böyle bişey yapacağına inanmadım..onun ailesi çok tanınmış belki de beni ailemden dolayı kendine yakıştıramadı..beni hiç sevmediğini düşünüyorum mesela ama psikoloğum böyle olmayabileceğini söylüyor..

neyse 10 yıl aradan sonra dün ilk defa karşılaştık..ilk söylediği şey "yıllar geçti","ne güzel günlerdi, şuralara gitmiştik, şunları izlemiştik"..bu arada ben hala hayatımda kimseyi istemediğim için alyans takıyorum ama aslında hayatımda kimse yok ..alyansımı görünce çok üzüldüm dedi..ben de ona sen de çoktan evlenmişsindir umarım mutlusundur gibi bişey söyledim "evet evlenecektim ama o kızı beni aldatırken yakaladım hala bekarım" dedi..beni face den ekler misin dedi face im yok dedim..nerde çalışıyorsun dedi biyerler de çalışıyorum işte dedim..nerde çalıştığını bile söylemediğine göre tekrar görüşemeyeceğiz dedi. evet öyle dedim ve kaçtım resmen...

ama bütün sorular tekrar tekrar beynime üşüştü.. yıllardır deliler gibi hep kendi kendime konuşurum sanki onunla karşılaşmışızda ben aklımdakileri soruyorum gibi ondan hayali cevaplar alırım..üzütüm ahım ilk günkü gibi sıcak kor gibidir..ama dün hiç birşey konuşamadım..hiççç..üstelik daha da çok soru işaretim oldu bu kadar babasıyla bile konuşan kız onu aldatır mı aldatmaz bence..beni hiç sevdi mi? azıcık bile olsa???

şimdi içimde bir şeytan var diyor ki ekle face den ne öğreneceksen öğren belki 10 yıllık acı sona erer..öğrenemezsem bi ömrüm böyle geçecek diyor içimde ki şeytan..ama diğer tarafım çamuru hiç üstüne sıçratma diyor..dün o kadar masumdu ki sanki tüm bunları o yapmamış..

siz olsanız ne yaparsınız 19 yaşındaki halile bile onu 1 kere bile aramadım , 1 kere bile sormadım o kızı ortada bırakmıyorsun peki ben ne olacağım..bir kere bile sormadım beni sevdin mi 1 gün için bile olsa biraz olsun sevdin mi? mantığın mı ayrıl dedi gerçekten?

sizce doğrusu nedir?
Canım bak,gençlik aşkı cahillik şu bu.Hayatta herkesin başına herşey gelir.Acı çekersin psikolojin bozulur geçer gider.10 yıl ya.10 yıl sen hergün aynı acıyı çektiysen,senin problemin aşk acısı filan değil.Psikolojik olarak ciddi rahatsızlık demektir.Sadece yaşadıkların tetiklemiş.10 yılda insan ölüm acısını bile unutmasa alışıyor.Azalıyor.Eğer bu kadar 10 yıl sürdüyse acın,gördüğün zaman verdiğin tepki bu kadar normal olmamalıydı.Sen dün onu görünce bazı şeyler depreşti diye düşünüyorum.
Alyans takmak nedir Allah aşkına.Evlenmezsen evlenmezsin de,böyle bir yalan hayat yaşanır mı çevreye karşı.

Herşeyi geçtimBu kadar psikolojik travma yaratmı bir insanı yolda görsen suratını çevirmen hatta yüzüne tükürmek dururken,şimdi bize face te ekliyeyim mi diyorsun.Neyi soracaksın.Olan olmuş.Kız babasından korkuyordu da,aldatmamıştır da....kızdan,ondan bundan sana ne. bu kadar zaman sonra neyini soracaksın.Veya aldığın cevaplara inanacak mısjn..Cevabını alsan ne değişecek.Var yoluna bak.Çıkarın şu saplantılı şeyleri kafanızdan da hayatınızdan da.İnsan hayata bir kez gelir.

kızlar bir de dün şu beni rahatsız etti galiba, öyle bir konuşma geçti ki bu ayrılıktan ben hiç etkilenmedim onu hatırlamıyorum bile gittim rahatça başkasını buldum..ben acımı içimde yaşayınca o yaşattıklarından tamammen bi haber bi hayat sürüyor ..birini üzdüm diye düşünmüyordur eminim.. dün diyor ki ben de mühendisin işte vs vs sanki o benim yıllar önceden öylesine bi tanıdığım da ben onun mesleğini bile unutacağım bana hatırlatıyor. içimden dedim gerizekalı ben senin geçen yaz gittiğin oteli bile biliyorum mesleğini mi unutacağım..tamam bu benim tercihim ne ona ne başkasına gözyaşlarımı göstermek hala istemem ama içimden biri resmen çığlık attı..geçen yıllarda bunlar bunlar oldu haberin var mı diye..

Canım bence gururundan taviz verme o zaman 19 yaşındaymışsın, şimdi 29..
İçindeki acıyı merakı Anlıyorum ama çok büyük terbiyesizlik yapmış..
Bi sebepten seni evlenecek kadar sevmemiş.. Duygularınla saflığında oynamış..
Madem o kızla evlenmemiş seni bulsaymış.. Şimdi mi aklına gelmiş..
Bence onu Allah'a havale et.. Kendi yoluna bak.
Senin ona sorduklarına doğru cevap vereceğini ne biliyorsun.. Tekrar kafan karışacak.. Atlattığın depresyon bile tekrarlayacak belki..
Ayrıca unutulmadığını anladığı içinde bi yerleri kalkacak cabası..

bence kesinlikle konuşmayın , çünkü besbelli sizi kandırmış ve senelerinize maal olmuş biri ki zaafınız var senelerce aklınızda olduğuna göre , konuşmak ve herhangi bir soru sormak sizi daha da yaralayabilir , zarar verebilir ve tekrardan inanmanıza olanak sağlayıp, bu sefer geçmişte aldığınızdan daha da çok hasarla bertaraf olmanıza sebep olabilir. iyi düşünün.

sizce doğrusu nedir?

arkadaşım evet seninki "hazmedememezlik, yedirememezlik"
fakat, farkında değilsin sen ona en güzel cevapları hem 10 yıl önce, hem de bu son karşılaşmanızda vermişsin
1o yıl önce pek çok kız senin yerinde olsa, ağlar, arar, yalvarır, saplantı haline getirir, yeri gelir hakaret eder, yeri gelir küfreder, her şansı zorlar, peşini bırakmaz, peşinden koşar dururdu
sen hemen bitirip noktayı koymuşsun
böyle adamlar için bu nasıl bir şoktur bilmiyorsun anlaşılan
o yüzden aramış sürekli seni, o yüzden tehdit etmiş
sonra sen, hem numaranı hem şehrini değiştirip gitmişsin, bu da 2. süper cevabın olmuş
eminim arkandan öyle bir şok yaşamıştır ki

bu son karşılaşmanızda ise yine dik durmuşsun, yelkenleri indirmemişsin
en önemlisi geçmişi anmamış ona bu zevki yaşatmamışsın çünkü böyle erkekler acı çektiğini görmekten bile zevk alırlar, senin geçmişe takılı kalman sebebiyle kendilerini bir halt zannederler

şimdi, o adam seni sevmemiş, bunu ona sormana gerek yok, bak ben söylüyorum
ha ama amacı seninle yatmak mıymış, belki öyle belki de sonradan böyle gelişmiş olaylar
şimdi sana doğruları söyler mi? asla! söylemez!
neden biliyor musun
adam sana diyor ki "beni faceten ekle"! bu nasıl bir yüzsüzlüktür??? eğer biraz olsun pişmanlığı olsaydı yaptıklarından, sana derdi ki "seni ekleyebilir miyim, facebook hesabın var mı?"
o tekrar şansını denemiş ve fırsat verirsen şansını zorlamak için her yalanı söyler

ayrıca verebileceği cevaplar şunlar:
seni gerçekten sevmiştim ---> şimdi tekrar seninle olmak için yalan olabilir
seni sevmemiştim --> onu umursamaz göründüğün için canını yakmak adına yalan olabilir
evlenecektim ---> şimdi tekrar seninle olmak için yalan olabilir
evlenmeyecektim, korktum, kaçtım vs vs vs ---> her türlü sebeple yalan olabilir
görüyorsun ya, duyabileceğin her cevap yalan olabilir!!!

onunla konuşursan aldığın hiç bir cevaptan emin olamazsın!!! ve şu anki durumun değişmez!!! aynı soruları kendine sorup durmaya devam edersin!!!

bak arkadaşım, yaşadığın her ne olursa olsun 10 yıl etkisinde kalıp hele ki başka aşklara yelken açmamak için çok uzun bir süre
ben burada senin psikoloğunu da sorgularım

son olarak Samsonn Samsonn 'a sonuna kadar katılıyorum. O ne öyle alyans takmak? Hemen git sat onu! Ve hayata bugün hemen tekrar başla!

Canım bence gururundan taviz verme o zaman 19 yaşındaymışsın, şimdi 29..
İçindeki acıyı merakı Anlıyorum ama çok büyük terbiyesizlik yapmış..
Bi sebepten seni evlenecek kadar sevmemiş.. Duygularınla saflığında oynamış..
Madem o kızla evlenmemiş seni bulsaymış.. Şimdi mi aklına gelmiş..
Bence onu Allah'a havale et.. Kendi yoluna bak.
Senin ona sorduklarına doğru cevap vereceğini ne biliyorsun.. Tekrar kafan karışacak.. Atlattığın depresyon bile tekrarlayacak belki..
Ayrıca unutulmadığını anladığı içinde bi yerleri kalkacak cabası..

şimdi mi aklı başına gelmiş demişsiniz ama şimdi bile aradığı yok aslında yolda denk geldikte görüşelim diyor denk gelmesek belki adımı bile unutmuştur.

Bence unutmuşken kendinizi bir daha aynı sıkıntıların içine atmayın bırakın ne hali varsa görsün sizi gercekten sevseydi ve diğer kızla mecburen evlenmek zorunda olsaydı ondan kurtulunca hemen size koşardı 10 yıl boyunca bi kez bile aramamiş boşverin gitsin

arkadaşım evet seninki "hazmedememezlik, yedirememezlik"
fakat, farkında değilsin sen ona en güzel cevapları hem 10 yıl önce, hem de bu son karşılaşmanızda vermişsin
1o yıl önce pek çok kız senin yerinde olsa, ağlar, arar, yalvarır, saplantı haline getirir, yeri gelir hakaret eder, yeri gelir küfreder, her şansı zorlar, peşini bırakmaz, peşinden koşar dururdu
sen hemen bitirip noktayı koymuşsun
böyle adamlar için bu nasıl bir şoktur bilmiyorsun anlaşılan
o yüzden aramış sürekli seni, o yüzden tehdit etmiş
sonra sen, hem numaranı hem şehrini değiştirip gitmişsin, bu da 2. süper cevabın olmuş
eminim arkandan öyle bir şok yaşamıştır ki

bu son karşılaşmanızda ise yine dik durmuşsun, yelkenleri indirmemişsin
en önemlisi geçmişi anmamış ona bu zevki yaşatmamışsın çünkü böyle erkekler acı çektiğini görmekten bile zevk alırlar, senin geçmişe takılı kalman sebebiyle kendilerini bir halt zannederler

şimdi, o adam seni sevmemiş, bunu ona sormana gerek yok, bak ben söylüyorum
ha ama amacı seninle yatmak mıymış, belki öyle belki de sonradan böyle gelişmiş olaylar
şimdi sana doğruları söyler mi? asla! söylemez!
neden biliyor musun
adam sana diyor ki "beni faceten ekle"! bu nasıl bir yüzsüzlüktür??? eğer biraz olsun pişmanlığı olsaydı yaptıklarından, sana derdi ki "seni ekleyebilir miyim, facebook hesabın var mı?"
o tekrar şansını denemiş ve fırsat verirsen şansını zorlamak için her yalanı söyler

ayrıca verebileceği cevaplar şunlar:
seni gerçekten sevmiştim ---> şimdi tekrar seninle olmak için yalan olabilir
seni sevmemiştim --> onu umursamaz göründüğün için canını yakmak adına yalan olabilir
evlenecektim ---> şimdi tekrar seninle olmak için yalan olabilir
evlenmeyecektim, korktum, kaçtım vs vs vs ---> her türlü sebeple yalan olabilir
görüyorsun ya, duyabileceğin her cevap yalan olabilir!!!

onunla konuşursan aldığın hiç bir cevaptan emin olamazsın!!! ve şu anki durumun değişmez!!! aynı soruları kendine sorup durmaya devam edersin!!!

bak arkadaşım, yaşadığın her ne olursa olsun 10 yıl etkisinde kalıp hele ki başka aşklara yelken açmamak için çok uzun bir süre
ben burada senin psikoloğunu da sorgularım

son olarak Samsonn Samsonn 'a sonuna kadar katılıyorum. O ne öyle alyans takmak? Hemen git sat onu! Ve hayata bugün hemen tekrar başla!

cevabınız için çok çok çok teşekür ederim.
inanın en az terapiler kadar etkiliydi, yazdıklarınız onun beni sevmediği ve bugün sorsam olumlu ya da olumsuz yalan söyleyeceği o kadar doğru ki..ama ben yıllardır kendi kendime konuşmaktan yoruldum , yıllarca sizin gibi düşündüm düşündüğümü mantıklı buldum ve uyguladım ama artık yoruldum..artık paylaşmaya birilerinden akıl almaya bunlara duymaya ihtiyacım var..
size tekrar teşekkür ederim

şimdi mi aklı başına gelmiş demişsiniz ama şimdi bile aradığı yok aslında yolda denk geldikte görüşelim diyor denk gelmesek belki adımı bile unutmuştur.
Seninde Dediğin gibi aklına dahi gelmemiş, rast gelmişsiniz.. Herşeyin farkındasın.. Muhattap olmamakla en iyisini yapmışsın. Allah'a havale et.. Başka şeylere odaklan.. Naçizane tavsiyem.. Adam olsa bunca yaptığını yapmazdı..

Ben öyle bi kizin varlığına bile inanmadim acikcasi. Yoksa neden seni aramadi? Genclik taktiklerinden faydalanmis yillar önce. Yok evlenicez bilmem ne de bilmem ne. Siz ne salak ne safsiniz siz o yasta hem sevmeyi hem bidaha birine guvenmemeyi ve daha bircok hissiyati ogrenmissiniz. Bence hic bi sekilde iletisime gecmemelisiniz. Uzulmeyin asla.

kızlar bir de dün şu beni rahatsız etti galiba, öyle bir konuşma geçti ki bu ayrılıktan ben hiç etkilenmedim onu hatırlamıyorum bile gittim rahatça başkasını buldum..ben acımı içimde yaşayınca o yaşattıklarından tamammen bi haber bi hayat sürüyor ..birini üzdüm diye düşünmüyordur eminim.. dün diyor ki ben de mühendisin işte vs vs sanki o benim yıllar önceden öylesine bi tanıdığım da ben onun mesleğini bile unutacağım bana hatırlatıyor. içimden dedim gerizekalı ben senin geçen yaz gittiğin oteli bile biliyorum mesleğini mi unutacağım..tamam bu benim tercihim ne ona ne başkasına gözyaşlarımı göstermek hala istemem ama içimden biri resmen çığlık attı..geçen yıllarda bunlar bunlar oldu haberin var mı diye..

Ya umursamıyorsa, duymamışsa nereden bilsin tabiki bi haber olacak. Ama siz onun geçen yaz gittiği oteli ne diye biliyorsunuz? Tamam, kendi hayatınıza devam etmişsiniz ilerlemişsiniz vs. ama yaranızın iyileşmesine de hiç fırsat vermemişsiniz ki, üstünü geçici olarak psikologla falan kapatmışsınız gibi duruyor buradan, geçen yıllarda ne olduğunu o bilmeyecek yani, bundan daha doğal bir şey yok.

İlk dediğimin arkasındayım, eğer içinizdeki öfkeyi, çözülmeyen şeylerinizi söyleyip bunlara karşılık beklemeden arkanıza bir daha dönüp bakmayacaksanız ekleyin konuşun, çünkü kayıp yakını olan ve en azından mezarın yeri olsaydı diyenler gibisiniz. Ama beklentiniz az olsun sadece sorunuza cevap almak için yaparsanız yapın bu işi, ötesi için değil.

Sana yapabileceği bir açıklama yok. Yaşanmış bunca acı tecrübeden sonra zaten söyleyebileceği hiç bir şey o acıyı geçirmez. Yalancı ve karaktersiz bir tip ne yazık ki bu yalanlara devam edecek, bu yüzden kesinlikle muhatap olma.

Back
X