En büyük problem doğum sonrası kilo ve çatlak 😳

Mavis222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1.477
1.107
63
Merhaba canlar uzun bir aradan sonra burdayım
Doğum yapali yaklaşık 4 ay oldu sezeryanla doğum yaptım malesef kilolar gitmek bilmedi halen yaklaşık bir 10 kilo fazlam var veremedim diyete ek gıdaya başladığımda başlayacagim sizlere sorum önerebileceğiniz çatlak ve selülit giderici Krem var mı ve nasıl kilo verdiniz?

Benim de 4 aylık bebegim var. Emziriyorum ancak ben diyet de yapiyoru m kendimce
10 kilo fazlam var. Yaza kadar ayda 3 kilo verme niyetindeyim. Kilo verdikçe selulitler gidecektir ancak çatlak için mustela serisini öneririm.

Bende doğum yapalı 4 ay oldu aynı dertten muzdaribim. 10 kilo fazlam var, 3 gün dikkat etsem 2 gün dayanamayıp bozuyorum emzirirken kan şekerim çok düşüyor tatlıya yenik düşüyorum hep 😟 çatlak bende de oldu ama renksizler şuan o haline şükreder oldum. Sarı kantaron yağı sürüyorum düzenli olarak çatlaklara ve sezaryen dikiş bölgeme

Bende doğum yapalı 4 ay oldu aynı dertten muzdaribim. 10 kilo fazlam var, 3 gün dikkat etsem 2 gün dayanamayıp bozuyorum emzirirken kan şekerim çok düşüyor tatlıya yenik düşüyorum hep 😟 çatlak bende de oldu ama renksizler şuan o haline şükreder oldum. Sarı kantaron yağı sürüyorum düzenli olarak çatlaklara ve sezaryen dikiş bölgeme
Çatlaklar bir de zamanla çukurlaşıyor cok sinir bozucu keşke hep o beyaz haliyle kalsa diye bazen sukretmiyo degilim 😂

Çatlaklar bir de zamanla çukurlaşıyor cok sinir bozucu keşke hep o beyaz haliyle kalsa diye bazen sukretmiyo degilim 😂
Kilo verince o çukur görüntü oluşuyor ama ben o baştaki mor kırmızı halini gördükten sonra çukurlaşmasına da razı oldum o görüntü çok kötüydü yara gibi 🤦🏻‍♀️ inmemiş göbekle birlikte aynaya bakınca baya psikolojim bozuluyordu. Şimdiki tek derdim zayıflamak

Kilo verince o çukur görüntü oluşuyor ama ben o baştaki mor kırmızı halini gördükten sonra çukurlaşmasına da razı oldum o görüntü çok kötüydü yara gibi 🤦🏻‍♀️ inmemiş göbekle birlikte aynaya bakınca baya psikolojim bozuluyordu. Şimdiki tek derdim zayıflamak
Ama yara gibiyken catlaklarin geçme olasılığı cok yüksek bende zayıf bir insanim ve fizigimi korumak için aksam 6dan sonra hicbir sey yemiyorum sadece meyve yiyiyorum meyveyide yatmadan 4 saat önce yiyiyorum ve formumu koruyorum

Lierac kullanın haftada 2-3 tüp bitirdim hiç catlamadim. biraz maliyetli olur ama catlamazsiniz hiç

çatlak için erkenn müdahale gerekşyor özellikle rengi kırmızı veya morken. Mustela çatlak sonrası serumu etkili.

Back