- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
Cinsellik baabında tüm istediklerini yapanlar ne şanslılar diy mi diy mi @sizigidilerDavet edilmemişim ama olgun abla kontenjanından gençlere tavsiye mahiyetinde cevap vereyim. Bir söz vermiştim. Kendi mutluluğum pahasına o sözü tuttum. Keşke daha bencil olsaydım.
Bazıları gibi cinselliğe dair keşkelerim yok çok şükür.bogurtlenkusu gözüm sende.
Ahaha terbiyesiz olduğun başlık varsın benimki olsun beybi.
Estağfurullah, davet usulü çalışmıyoruzDavet edilmemişim ama olgun abla kontenjanından gençlere tavsiye mahiyetinde cevap vereyim. Bir söz vermiştim. Kendi mutluluğum pahasına o sözü tuttum. Keşke daha bencil olsaydım.
Bazıları gibi cinselliğe dair keşkelerim yok çok şükür.bogurtlenkusu gözüm sende.
Cinsellik insanın kendine yakışanı çıkarmasıdır.Cinsellik baabında tüm istediklerini yapanlar ne şanslılar diy mi diy mi @sizigidiler
Şimdi bu cümleyi son derece sığ bi şekilde ve öküzce 'haa ivett üstündekileri çıkarmış oluyö tebi insan' şeklinde yorumlayıp öküzce sırıtmak da mümkün. Bkz:Cinsellik insanın kendine yakışanı çıkarmasıdır.
Amerika'ya okumaya giderken anneme geri döneceğime söz verdim ve döndüm. Döndüğüm günden beri tek bir gün geçmedi ki köpekler gibi pişman olmayayım. Bu da böyle bir anımdır. Bir daha kimseye hiçbir konuda söz vermedim.Ahaha terbiyesiz olduğun başlık varsın benimki olsun beybi.
Estağfurullah, davet usulü çalışmıyoruz
Ben hemen benim kızları çağırayım dedim ilk etapta.
O söz nedir diye sorsam çok özele mi girmiş olurum?
Ahaha "cinsellikten sonrasını okumadım panpa" demenden iyidirŞimdi bu cümleyi son derece sığ bi şekilde ve öküzce 'haa ivett üstündekileri çıkarmış oluyö tebi insan' şeklinde yorumlayıp öküzce sırıtmak da mümkün. Bkz:
Bana bazen bir deli kuvveti geliyor. Belki sana da gelir.Ene ne güzel konu
Benim en büyük keşkem 2 yıl öncesine dayanıyor
B.k var gibi bi karar verdim hala acısını çekiyorum. Çok kişi bilmiyor, söyleyemiyorum acayip büyük bi açmaz
Travma sebebim ya da travmalarımın sonucu
Birden değiştirmem mümkün ama baş edecek gücüm yok
Bana bazen bir deli kuvveti geliyor. Belki sana da gelir.
çok merak ettim ne karar verdin?
Kimsenin kimseyi kınayacak hali yok ki. Zaten hepimiz ne haldeyiz baksana. Sen bilirsin. Hata bize mahsus. Ben de hata yaptım ki böyle dert denizine atıldım diye düşünüyorum. Allahım affetsin bizi. Günah işletecek nefisten korusun hepimizi.Söyleyemem
Söylersem acayip kınanır
Başınıza gelsin istemiyorum