En büyük keşkeniz ne?

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.691
26.453
Kızlar en büyük keşkeniz ne? Tamam pişmanlığımız yoktur belki, benim yok en azından. Sonuçta bugün olduğum kişiye geçmişte hatalar yaparak ulaştım ve ulaştığım yerden memnunum.

Ama hepimizin "ya keşke" dediği bir şey vardır hayatında. Öyle "keşke zengin olsam" gibi dilek/istek değil ama : )

Evet, elleri göreyim?
Duka Tesla Duka Tesla , marilyn monroe marilyn monroe , bogurtlenkusu bogurtlenkusu , K kuruyan fasulye ladyamore ladyamore

seni sollyacağım linda
keşke zamanında üniversite okusaydım
ve yaşadığım hiçbir ilişkiyi yaşamasaydım
ve zamanında sustuğum tepki göstermediğim,herşeye tepkimi gösterseydim
sabır ettiğim hiçbirşeye sabır etmeseydım

Errm, en büyük keşkem, evlilik yoluna girmeden evvel bi grup yapaydım iyiydi, bi deneyip yapmadığım bişey kalmadı diyebileydim iyiydi yani.
Başka fazla büyük bi keşkem ve herhangi bir pişmanlığım bulunmamakta efenim.
ilahi böürtlen nickini görünce çalıkuşu gelior aklıma ya :KK23:Hala şansın olabilir , bi sorsaydın :KK53: aman tanrım yoksa sordun mu ? :KK70:

son düzenleme : tüüüü tebiyesiz , başımıza daş yağacak bunlar gibiler yüzünden , ahlakımızı bozma bizim pleeasee
2. son düzenleme:Evet ahlakım bozulmaya çok müsait :p

ilahi böürtlen nickini görünce çalıkuşu gelior aklıma ya :KK23:Hala şansın olabilir , bi sorsaydın :KK53: aman tanrım yoksa sordun mu ? :KK70:

son düzenleme : tüüüü tebiyesiz , başımıza daş yağacak bunlar gibiler yüzünden , ahlakımızı bozma bizim pleeasee
2. son düzenleme:Evet ahlakım bozulmaya çok müsait :p
İhihi ne zannettiniz oloom, S shot başlık açıcak da ben terbiyeli mi takılcam :KK70:

Not. Sordum, çok şiddet gördüm sonra. :KK43:

Ene ne güzel konu
Benim en büyük keşkem 2 yıl öncesine dayanıyor
B.k var gibi bi karar verdim hala acısını çekiyorum. Çok kişi bilmiyor, söyleyemiyorum acayip büyük bi açmaz
Travma sebebim ya da travmalarımın sonucu
Birden değiştirmem mümkün ama baş edecek gücüm yok

Ene ne güzel konu
Benim en büyük keşkem 2 yıl öncesine dayanıyor
B.k var gibi bi karar verdim hala acısını çekiyorum. Çok kişi bilmiyor, söyleyemiyorum acayip büyük bi açmaz
Travma sebebim ya da travmalarımın sonucu
Birden değiştirmem mümkün ama baş edecek gücüm yok
çok merak ettim ne karar verdin?

keşkelerim çok maalesef.
en büyük keşkem; bununlan evlenmesem iyiydi.

Keşke kocam ilk sevgilim olsaydı
İyiki evlenmişim Allah pişmanlık vermesin kimseye banada.

Kızlar en büyük keşkeniz ne? Tamam pişmanlığımız yoktur belki, benim yok en azından. Sonuçta bugün olduğum kişiye geçmişte hatalar yaparak ulaştım ve ulaştığım yerden memnunum.

Ama hepimizin "ya keşke" dediği bir şey vardır hayatında. Öyle "keşke zengin olsam" gibi dilek/istek değil ama : )

Evet, elleri göreyim?
Duka Tesla Duka Tesla , marilyn monroe marilyn monroe , bogurtlenkusu bogurtlenkusu , K kuruyan fasulye ladyamore ladyamore
Davet edilmemişim ama olgun abla kontenjanından gençlere tavsiye mahiyetinde cevap vereyim. Bir söz vermiştim. Kendi mutluluğum pahasına o sözü tuttum. Keşke daha bencil olsaydım.

Bazıları gibi cinselliğe dair keşkelerim yok çok şükür. :KK53: bogurtlenkusu bogurtlenkusu gözüm sende.

en büyük keşkemmm şu an yok aman olmasın da
ama şu olabilir belki keşke her hatamda kendimi ve sevdiklerimi suçlamasam

X