Gebeliğe Hazırlık En belirgin gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayvanseverbrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
6
8
1
28
Kızlar merhaba ben 8 aylık evliyim bebek düşüncesine nisan ayında karar verdik.Son adet tarihim 18 nisandı adet bitiminden itibaren denemelere başladık yumurtlama ovulasyon testi aldım eczaneden onu denedim ama bi türlü iki koyu çizgi yakalayamadım yinede devam ettik 1 mayıstan itibaren belirgin kasık batması sağ tarafta sonra sol tarafta oldu sürekli uykudan basımı kaldıramıyordum hemşireyim kendimde ama insan yinede buraya girip kendine belirti arıyo her akşam burayı okuyodum 10 mayısta idrar testi yaptım tek cizgi negatif sanıp attım bugün tekrar yaptım silik çizgi cıktı sonra işe gidince beta hcg baktırdım pozitif çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• 51CF24CD-9F78-4F2E-983B-B0ECC5A3F3E7.jpeg
    149,7 KB · Görüntüleme: 139
  • FED1BAC0-3F0A-4C7C-94AB-C4314D7F9515.jpeg
    60,3 KB · Görüntüleme: 144
  • 328B3E13-9716-411C-B228-D5C49420232E.jpeg
    140,6 KB · Görüntüleme: 133
Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağınıza alın bebişi inşallah

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza. Ovülasyon testlerinde hiç pik görmeden ne kadar devam ettiniz? Düzenli mi normalde adetiniz? Benim de 18 nisan adetin birinci günüydü. Ben test yapmıyorum ama diğer aylar yumurtlama belirtileri olurdu kasık ağrısı şiddetli göğüs vs. Ama şu an 25. Gün olmasına rağmen bir tek göğüs ucum acıyor. polikistik olduğu için 25. Günde de yumurtladım diğer aylar ama şimdi belirti de yok bir de yumurta kalitesini atttıran ilaç içiyorum ona rağmen yumurtlamicam sanırım bu ay.

Benim de düzensiz malesef 32 günde oluyo 35 de ben yinede adet bitiminden itibaren ovülasyon testine başladım ama hiç pik göremedim hep t çizgisi daha silikti gün aşırı devam ettim gebyfoll folik asitten başka bisi kullanmadım uygulamaya göre 5 Mayıs’ta yumurtlama gösteriyordu ama onlar doğru olmuyo kendim sadece gün aşırı birliktelik yasadım ve ilişki esnasında hep belimin altına yastık koydum hemen kalkmadım sonrasında yarım saat 45 dk yattım ben çocuk servisinde calısıyorum yoğun bi servis sadece ani hareketlerde kasığım batıyodu bide uyku hali onuda yorgunluğa bağlıyodum

Adetime bir hafta var adet zamanı göğsüm şişer genelde akıntım hep çok olur ama bu ay hiç birisi yok sadece kasıklarım acıyo

Günaşırıyı ben de deniyorum bir de ocean polysitol kullanıyorum. Umarım ben de güzel bir haber alabilirim birgüb

Günaşırıyı ben de deniyorum bir de ocean polysitol kullanıyorum. Umarım ben de güzel bir haber alabilirim birgüb
İnşallah alırsınız stres yapmamaya dikkat edin ben kişilik olarak rahat bir insanım streste etkiliyor ama ovülasyon testlerine devam edin instagramda bir gebenin günlüğü diye sayfa var orda bi cok geç yumurtlama örnekleri var dilerseniz bakın orayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…