Bu sefer yaramazlık yapmadım abla. Doğruları söyledim. Seninle en son yazdığımız konudan gittimGünaydınlar yasmincim,iyiym sağol sen nasılsın
Günaydınlar calci hanım nasıl geçti mapıs damları iyi baktılarmı sana orada gene ne yaramazlıklar yaptın bakalım
Dogrulari söylesen neolcak aninda cekemeyenler sikayet ediyo isteBu sefer yaramazlık yapmadım abla. Doğruları söyledim. Seninle en son yazdığımız konudan gittim
Günaydınlar elifcimGunaydin ablacim
Doğruları diyincede böyle oluyor işte,deminki konu neydi öyle yahu abla çoşmuş resmenBu sefer yaramazlık yapmadım abla. Doğruları söyledim. Seninle en son yazdığımız konudan gittim
Ablayaaaa aninda konulara dahil oluyosun valla bu ne hızGünaydınlar elifcim
Doğruları diyincede böyle oluyor işte,deminki konu neydi öyle yahu abla çoşmuş resmen
benim sıkı takipçilerim var. Sürekli şikayet ediyorlarDogrulari söylesen neolcak aninda cekemeyenler sikayet ediyo iste
Tavan yapmışGünaydınlar elifcim
Doğruları diyincede böyle oluyor işte,deminki konu neydi öyle yahu abla çoşmuş resmen
Gercekten birsey diyemiyorum canım bidaha hicbir konuya yorum yapmama karari aldim sen pok yolundan gittin ben süt yolundanbenim sıkı takipçilerim var. Sürekli şikayet ediyorlar
Tavan yapmış
Hızlı yaşıyorumda ondan sayfada çıktı merakımdan bakayım didiydimde ondanAblayaaaa aninda konulara dahil oluyosun valla bu ne hız
Aynen ya bişi demişte söyleyemem diyorbenim sıkı takipçilerim var. Sürekli şikayet ediyorlar
Tavan yapmış
Sağolasın ablacım, bende yemek işine erken girince geç kaldımAfiyet bal şeker olsun sana ben daha yapmadım
Benim aklıma geliyor bir şeyler ama neyyysseeeHızlı yaşıyorumda ondan sayfada çıktı merakımdan bakayım didiydimde ondan
Aynen ya bişi demişte söyleyemem diyor
Mr grey fikirleri nedenseBenim aklıma geliyor bir şeyler ama neyyysseee
Mr grey fikirleri nedense
Düşünmemek lazım fena bunlar fenasabah böyleyse geceyi düşünemiyorum
Neyse ki oruç tutuyorum. O da çareymiş böyle şeylere. Öyle duydumDüşünmemek lazım fena bunlar fena
Fazal günaha girmeyim bugün diyon yani,her duyduğuna inanma kuşum sağlığa zararlı bunlar sjksjksjkNeyse ki oruç tutuyorum. O da çareymiş böyle şeylere. Öyle duydum
Bana dün beğenmedim komik emojisi atmış. OkuyorlarSebep yok niyet önemli canim halaaa bide sayfada bekliyolar birisi aksam butungun burdaydi
Bilerek yapıyorlar zaten ..Bana dün beğenmedim komik emojisi atmış. Okuyorlar
AynenYapsınlar çokta tın
PehhhhBana dün beğenmedim komik emojisi atmış. Okuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?