- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.113
- 598
Ne güzel bir pasta buu ellerinize saglıkDoğum günü pastamız
Eki Görüntüle 2749471
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel bir pasta buu ellerinize saglıkDoğum günü pastamız
Eki Görüntüle 2749471
Bende öyle ne güzel yürüyüp kilo vermiştimNevreste Takım listesine gene girdim simdi cok spor yapamiyorum diye kilo almaya basladim cuma listedeyim bakalim simdi kilo verme zamani
Off benim yerimede ye kuzumBugün pişirdim kendime
Kızçelere maşallah diyorumDoğum günü pastamız
Eki Görüntüle 2749471
Bencede enguzel pasta ellerinize saglik
SağolunBen yapmadım kızlar yaptıNe güzel bir pasta buu ellerinize saglık
Oyle yapicam canim napayim yoksa böyle giderse disiplin olmucak yiyip duruyorumBende öyle ne güzel yürüyüp kilo vermiştim
Şimdi hareket yok geri aldımSende azar azar yürü
Sen sevmiyon ki pırasaOff benim yerimede ye kuzum
Pastadan daha keyifliDoğum günü pastamız
Eki Görüntüle 2749471
Sağol canımÜst üste koyup,pasta gibi olsun diye koca koca yaptılarKızçelere maşallah diyorum
Enişteye de nice mutlu yaşlar diliyorum bacım
O zaman daha güzel hanımlar başarmıs valla kimşn dogum gunu pekiSağolunBen yapmadım kızlar yaptı
Aynen canım sağolPastadan daha keyifli
Eşimin canım17 si doğum günüydüCovid olunca erteledikO zaman daha güzel hanımlar başarmıs valla kimşn dogum gunu peki
Harekette şartOyle yapicam canim napayim yoksa böyle giderse disiplin olmucak yiyip duruyorum
birlikte nice güzel yıllarınız olsun inşallah dogum günü kutlu olsun eniştenin nevoşEşimin canım17 si doğum günüydüCovid olunca erteledik
Sağol canımbirlikte nice güzel yıllarınız olsun inşallah dogum günü kutlu olsun eniştenin nevoş
Çok güzel olmuş ama nazar olacak kızlaraSağol canımÜst üste koyup,pasta gibi olsun diye koca koca yaptılar
Fikir için teşekkürler
Geçmiş dogum günü kutlu olsun canım eşininEşimin canım17 si doğum günüydüCovid olunca erteledik
O zaman ben 1. Olurdum mantıkenSenden başka isteyen yoktuOlursa katılmayız dediler
HazırlıklıyımOooooo sen kaptırmışın kendini
Tatlı konusunda iyiler ben emekli oldumSağol canımAğaç yaşken eğilirÇok güzel olmuş ama nazar olacak kızlara
Ne demek canım, bence pastadan daha güzel oldu. Maksat tatlı kremalı bir şey olsundu bende