- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşaallah yesinler onuBizm minnak elinde büyüteç yerlerde karıncalara bakıyormuş
Çizgiden çıkalım artık değişik olsun bu seferde diyeTavuklu pilav diye gecmez abla, pilav diye olucak sen nasil istersen oyle yapicaksin
Dalarız artık buradaYine kavga çıkar
Neymiş karıncaları inceliyormuş haspamMaşaallah yesinler onu
Canimmm hayirli haberlerle gel insallahCanlar ben hastanedeyim, sıramı bekliyorum heyecanla
İnşallah çiçeğim. Seni en çok ben özledim bu aradaCanimmm hayirli haberlerle gel insallah
heeeey hoşgeldin gozlerımız yollarda kaldıı fülüzümm E Elif_EylulCanimmm hayirli haberlerle gel insallah
yooo bizde özledikİnşallah çiçeğim. Seni en çok ben özledim bu arada
Canimmm hosbuldum nasılsınheeeey hoşgeldin gozlerımız yollarda kaldıı fülüzümm E Elif_Eylul
Hayırlı haberler gel buraya ..Canlar ben hastanedeyim, sıramı bekliyorum heyecanla
Gördüm Gördümİnşallah çiçeğim. Seni en çok ben özledim bu arada
iyiyim ben sagol canım benim, asıl sen neler yaptın buralarda yokken anlat bakalımCanimmm hosbuldum nasılsın
Sinirden ceviz çuvalini aldim önüme bir kova ceviz kırmışım birilerinin kafasina vurur gibiiyiyim ben sagol canım benim, asıl sen neler yaptın buralarda yokken anlat bakalım
Hayırlısı olsun canımRabbim gönlünüze göre versinCanlar ben hastanedeyim, sıramı bekliyorum heyecanla
Hadi canım Sen demedin mi iyi ki gitti yerine ben tripcanlık yapıyorumİnşallah çiçeğim. Seni en çok ben özledim bu arada
GercekmiHadi canım Sen demedin mi iyi ki gitti yerine ben tripcanlık yapıyorum
Aaaa, ilk kontrol ve tanışma işin vardı dr ile. Haydi hayırlı olsun inşallah canımCanlar ben hastanedeyim, sıramı bekliyorum heyecanla
ahahah cok guldüm ya ceviz güzelim benim olsun bi iş aradan cıkmıs oldu baksana soyulmus cevızlerın hazır artıkSinirden ceviz çuvalini aldim önüme bir kova ceviz kırmışım birilerinin kafasina vurur gibi
Valla sinirden temizlik yaptim heryeri sonra işim yok nasilsa dedim ve ceviz kirdim enazindan yemeye ceviz olduahahah cok guldüm ya ceviz güzelim benim olsun bi iş aradan cıkmıs oldu baksana soyulmus cevızlerın hazır artık
Gerçek tabiGercekmi