Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakıyorumda kenardan kenardan calışmalara devam edıyodun sosyalcimNevreste nevocan daha önce pilav yarışması yapıldı mı
Alsemde bı hal var bugun cennam herkese patlıyo böyle
Gergin mi acaba ?
Bugün kafam ağrıdı çok ama şimdi geçtiAnlayamadık nevosla ikimiz alsemi bugun
Yaaa evin küçük yaramaz kızı, seni yirimm❤
Pasta al bana, ben pasta seviyomalsem gızanım sana çikilata alayım mı ben ister misin
2gün canım2 günden uzun değildir banı M MissHayaLet doğru mu biliyorum?
Anlamaya çalışıyorum bebeemm nevonun seçtiği kategoriler yapılmış mı nolmus sende hiç yardımcı olmuyorsunBakıyorumda kenardan kenardan calışmalara devam edıyodun sosyalcim
Çikolatalı mı olsun minnosumBugün kafam ağrıdı çok ama şimdi geçti
Pasta al bana, ben pasta seviyom
Keki ve kreması çikolatalı olsun ama içi meyveli olsun. Ben öyle seviyom Ooofff olsa da yesek haaa. Neyse ki yılbaşı için sipariş verdimÇikolatalı mı olsun minnosum
Ya bu yemek konularında bende yeniyim ki asosyalim bı meze bıde bunda varım henuzAnlamaya çalışıyorum bebeemm nevonun seçtiği kategoriler yapılmış mı nolmus sende hiç yardımcı olmuyorsun
Şeker hamurluyu verdin dimi tarife bak ya ağzım sulandıKeki ve kreması çikolatalı olsun ama içi meyveli olsun. Ben öyle seviyom Ooofff olsa da yesek haaa. Neyse ki yılbaşı için sipariş verdim
Nevonun tercih ettikleri daha önce hep yapılmış nolacak bizim bu acemiligimiz bilmiyorum mervişimYa bu yemek konularında bende yeniyim ki asosyalim bı meze bıde bunda varım henuz
Ah bir bilsemmNevonun tercih ettikleri daha önce hep yapılmış nolacak bizim bu acemiligimiz bilmiyorum mervişim
Tamam canım,selam söyle:)2gün canım
2 sefer yaptık canımNevreste nevocan daha önce pilav yarışması yapıldı mı
Belki yeni kategori pastalar olurBugün kafam ağrıdı çok ama şimdi geçti
Pasta al bana, ben pasta seviyom
En az 1 yıl önce ypılmış olması lazım Yani 3-5 ay önce yapılan kategoriyi yapmıyoruzNevonun tercih ettikleri daha önce hep yapılmış nolacak bizim bu acemiligimiz bilmiyorum mervişim
Tatlı olmasınBelki yeni kategori pastalar olur
Çak kanki, ben de aynen öyleyimYa bu yemek konularında bende yeniyim ki asosyalim bı meze bıde bunda varım henuz
EveeeetttŞeker hamurluyu verdin dimi tarife bak ya ağzım sulandı
Yeter daaaaa. Şeker hastası mı olacağızBelki yeni kategori pastalar olur
Çünkü biz yeterince tatlıyız diye değil mi aşkom?Tatlı olmasın
Aynen aşkomÇünkü biz yeterince tatlıyız diye değil mi aşkom?