Önceden sende yapmıştın. Hiç böyle bir durum olmamıştıNiye dalga geçiyor sen bakem Nuriye ile
Biliyorum tabi bol fındıklı,Biliyorsun geçen sene de ben yapmıştım Nuriye çok ayipladim cok
Bulamazsın zatenTamam seni mi kırcam, Saadet olsun
İyi be tamam, bulmuyom
Evet benim Nuriyem etliye sütlüye karışmazÖnceden sende yapmıştın. Hiç böyle bir durum olmamıştı
Verdim canım benim
Uslu Nuriye. Aferin onaEvet benim Nuriyem etliye sütlüye karışmaz
Benim komşum şaka yapmıştır
Mor seven bir kadın olarak mor rengine oy vermemişsin de bi emin olayım dedimVerdim canım benim
Ya hepimiz birbirimize takılıyoruzBenim komşum şaka yapmıştır
Yemin ederim unuttum onu sonra aklıma geldi bak senin de kim olduğunu şimdi çıkardımMor seven bir kadın olarak mor rengine oy vermemişsin de bi emin olayım dedim
Şaka yapıyom beeeeYemin ederim unuttum onu sonra aklıma geldi bak senin de kim olduğunu şimdi çıkardım
Her yerde var böyleleri. Kim kimin hakkını yemiş. Ne saçmalık. İsteyen istediğine oy verir. Yargılamak size mi kalmış. Hepsine emek veriliyor. O zaman neden oylama yapılıyor? Sütlü Nuriye zahmetli diye direk birinci olsun o zamanYa hepimiz birbirimize takılıyoruzBilmeden dalmak çok yanlış
Ona bakarsan sütlaç da sutlulerin şahı her evde bilinen mutlaka tek sütlü tatlı .Her yerde var böyleleri. Kim kimin hakkını yemiş. Ne saçmalık. İsteyen istediğine oy verir. Yargılamak size mi kalmış. Hepsine emek veriliyor. O zaman neden oylama yapılıyor? Sütlü Nuriye zahmetli diye direk birinci olsun o zaman
Tepem attı yine
Zuhal topalla sofrada gibi oldu. Ama benim gelinim çok emek verdi, sizin masanızda böyle emek yoktuHer yerde var böyleleri. Kim kimin hakkını yemiş. Ne saçmalık. İsteyen istediğine oy verir. Yargılamak size mi kalmış. Hepsine emek veriliyor. O zaman neden oylama yapılıyor? Sütlü Nuriye zahmetli diye direk birinci olsun o zaman
Tepem attı yine
Çok kalabalık bu saatlerŞaka yapıyom beeeeSen kendini göster, ben onu bekliyorum pusuya yattım
Menüde eksikZuhal topalla sofrada gibi oldu. Ama benim gelinim çok emek verdi, sizin masanızda böyle emek yoktu
Bende cantanemin kaynanası olayimZuhal topalla sofrada gibi oldu. Ama benim gelinim çok emek verdi, sizin masanızda böyle emek yoktu
Şaka yapıyom beeeeSen kendini göster, ben onu bekliyorum pusuya yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?