- 28 Haziran 2011
- 62.007
- 155.558
- 898
Olabilir canımBebeğim yanık fotosu kötüydü bayağı, belki ondan dolayı geri gelmemiştir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canımBebeğim yanık fotosu kötüydü bayağı, belki ondan dolayı geri gelmemiştir.
NeyiGörenler el kaldırsın![]()
Profili fotomu değiştirmiştim
Profili fotomu değiştirmiştim![]()
GöremedimGörenler el kaldırsın![]()
Kek,börek yemeyen koca ne güzelmişDeğilim değilim, benim kocam yemez öyle çay saati işlerini. O masa çöp olur, yazık günah olur![]()
Bu mesaj size özelKızlaaar naptınız yaaaHepsi ayrı ayrı mükemmel.
Ama ben sütlaç gördüm mü yüs puan veririm ona hep önce..
Birdeeee sütlü nuriyeyi yapan kadın seni seviyorumAşkımı ilan ediyorum sana şuan. Satın alınandan bir farkı yok yaptığının. Eline, emeğine sağlık. Bugün canım çektiğini bilmiş gibi. İkinci oyumda sanaaa
Eki Görüntüle 2747069
Poff neresi güzel yaaa. Az önce marketten krem karamel aldım E Elif_Eylul duymasınKek,börek yemeyen koca ne güzelmiş![]()
İlginçmiş ya normalde çok severlerPoff neresi güzel yaaa. Az önce marketten krem karamel aldım E Elif_Eylul duymasındiyor ki ben onu ağzıma sürmem, yarısını kendine kadar yap
![]()
Çok teşekkür ederim canımKızlaaar naptınız yaaaHepsi ayrı ayrı mükemmel.
Ama ben sütlaç gördüm mü yüs puan veririm ona hep önce..
Birdeeee sütlü nuriyeyi yapan kadın seni seviyorumAşkımı ilan ediyorum sana şuan. Satın alınandan bir farkı yok yaptığının. Eline, emeğine sağlık. Bugün canım çektiğini bilmiş gibi. İkinci oyumda sanaaa
Eki Görüntüle 2747069
Ay benim beyefendinin sırtında suratında sivilceler çıkıyormuş, tatlı yemektenmiş de bilmem ne. İnan kek yapmayı özledimİlginçmiş ya normalde çok severler![]()
İşin zormuşAy benim beyefendinin sırtında suratında sivilceler çıkıyormuş, tatlı yemektenmiş de bilmem ne. İnan kek yapmayı özledim![]()
PehhhPoff neresi güzel yaaa. Az önce marketten krem karamel aldım E Elif_Eylul duymasındiyor ki ben onu ağzıma sürmem, yarısını kendine kadar yap
![]()
Hem de çokİşin zormuş
![]()
Benim kocam her şeyi yer çok şükürHem de çok
Ama ben yicem