- 28 Haziran 2011
- 62.007
- 155.560
- 898
Senin için hayır dedimEee şimdi sofraya kim hayır diyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin için hayır dedimEee şimdi sofraya kim hayır diyor![]()
Anladim canim ben seni dunde dediler burda tonbalikli falan filan ama yapilanlar salata ve meze diye oylandiya oyuzdenCay saati için olan salatalar demedim.
İstersen koyabilirsin tabi sofra olursa tarifin dışında canım.Normal salatalar icin demiştim abla cay saati icin olanlardan degil
E şimdide ben evet diyorum şart koşuyor abla banaSenin için hayır dedim![]()
Sen evet dediysen bende evet diyorumE şimdide ben evet diyorum şart koşuyor abla bana![]()
![]()
Sen bilirsin kız biz takılıyoruz sadeceŞahsiyetime kurban olun![]()
AferimSen evet dediysen bende evet diyorum![]()
Öyle kategoriler yapmıyoruz canımNormal salatalar icin demiştim abla cay saati icin olanlardan degil
Anladim canim ben seni dunde dediler burda tonbalikli falan filan ama yapilanlar salata ve meze diye oylandiya oyuzden
Anladim bekleyelim bakalm ne olacak.İstersen koyabilirsin tabi sofra olursa tarifin dışında canım.
Kız yasoooooooo, ciddiye almış bi de yaa yerimYa ben yanlış anlattım, ya da siz yanlış anladınız. Sildiğinizde kiblenmedi iseniz sıkıntı yok, kiblenirseniz banlanırsınız?
Fakat şu kadarını söyleyeyim, kimseyi salak yerine koymadım, koymam haddime değil.![]()
Geldim
İyi ben değilmişim
Tembelsin işteBen masa kurmaya yokum diyorum ve kutuma gidiyorum![]()
Değilim değilim, benim kocam yemez öyle çay saati işlerini. O masa çöp olur, yazık günah olurTembelsin işte![]()
Geri geliyordu gelmemiş miÇok alakasız olacak vakit geçmiş ama bakın ben babamın bacağı için konu açmıştım. Yanık fotoları vardı. Beklediğim Cevaplar geldikten Sonra insanların içi kaldırmaz diye sadece fotoları sildim. Aha da örnek:
Bebeğim yanık fotosu kötüydü bayağı, belki ondan dolayı geri gelmemiştir.Geri geliyordu gelmemiş mi