- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
At ortaya sonra kacKatılmam olur biter![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At ortaya sonra kacKatılmam olur biter![]()
E Elif_Eylul canım bak elebaşı burdaAbla işte sıkıntı sofra olıyor heralde mesela iki tarifimizi yapıp güzelce sunsak![]()
Coronadan kimseyi çağıramayizki masa hazirlasak bosa gider hepsi bence bu olmasinÇaysaatlerine katilim çok olurmuya ben bilemedim hem masa hem 1kaç tarif olmasi gerekir
Yok kız sofra yazınca onu merak ettim sordumAt ortaya sonra kac![]()
Ya açık konuşayım masam iyi yerde değil kahvaltıda katıldım çok kötü çıktı
Sus kız birinciYa açık konuşayım masam iyi yerde değil kahvaltıda katıldım çok kötü çıktı![]()
Kız allah seni ne yapmasın misafire hazırlamıycazkiCoronadan kimseyi çağıramayizki masa hazirlasak bosa gider hepsi bence bu olmasinNevreste abla
Hepsini kendiniz yiyin demek istiyor burda yazar canımCoronadan kimseyi çağıramayizki masa hazirlasak bosa gider hepsi bence bu olmasinNevreste abla
Bencede canimCoronadan kimseyi çağıramayizki masa hazirlasak bosa gider hepsi bence bu olmasinNevreste abla
İşte bende diyorumki gelin birlik olalım sofra olmasın bir tatlı bir tuzlu çay saati olsunAma onca hazırlık fazla gelir onu diyorm![]()
Ama nevo sofra istiyoİşte bende diyorumki gelin birlik olalım sofra olmasın bir tatlı bir tuzlu çay saati olsun![]()
Bencede dunya mutfağı olsun su an tarifim aklima geldi billeeeeeBu hatunlar dünya mutfağı da yapar canım ben size diyim![]()
Dünya mutfağıda bana uyar ama iki tarif olacak ve biri taylı biri tuzlu olucakBu hatunlar dünya mutfağı da yapar canım ben size diyim![]()
Kiz sen ne manyak çıktın basimizaAma nevo sofra istiyo![]()
Sus kızBencede dunya mutfağı olsun su an tarifim aklima geldi billeeeee![]()
Dünya mutfağı ne ben onu bile bilmiyorumBencede dunya mutfağı olsun su an tarifim aima geldi billeeeee![]()
Yemek olsun bu kez ya tatlilardan yildimİşte bende diyorumki gelin birlik olalım sofra olmasın bir tatlı bir tuzlu çay saati olsun![]()