- 28 Haziran 2011
- 62.043
- 155.631
- 898
Bir hafta içinde adres bilgilerini göndermezsen, yedekten biri yerine geçiyor. Hakkını kaybediyorsunHiç bilmiyorum abla ilk defa kazandım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta içinde adres bilgilerini göndermezsen, yedekten biri yerine geçiyor. Hakkını kaybediyorsunHiç bilmiyorum abla ilk defa kazandım![]()
Yolladım adresimiBir hafta içinde adres bilgilerini göndermezsen, yedekten biri yerine geçiyor. Hakkını kaybediyorsun
Bende yollayacağım şimdi, yerime biri geçer falanBen formu doldurdum yolladım .
İşte ablacım konuda yasak yani yorum yazarken yasak.vs. Diye.haberim yoktu kaç kerede oldu yani 5 senedir burdaym bu durumdan dolayı yaşamadım böyle birşeyİçerik değiştirmek yasak canım yani ben öyle biliyorum.Şimdi değişti ise bilmem
cezalar benim işim değil![]()
Kış sebze tarifleriGormedjm nerde liste![]()
Bugunu tarihe not düşeyimYolladım adresimi![]()
Sofra derkenKış sebze tarifleri
Tavuk yemekleri
Pilavlar
Makarnalar
Çay saati(1 tatlı-1 tuzlu+sofra)
Dünya Mutfağı
Bilmiyorum canımİşte ablacım konuda yasak yani yorum yazarken yasak.vs. Diye.haberim yoktu kaç kerede oldu yani 5 senedir burdaym bu durumdan dolayı yaşamadım böyle birşey
Konu açarsan yasaklar var yorum yaparsan var diye blmiyordum![]()
Ne talebi pekiBilmiyorum canımAma biz özelden böyle talepte bulunanları reddediyoruz
![]()
Sonucu ne zaman öğrenicemVar tabi![]()
Sofra canım pastalar,börekler,kısırlarSofra derken
Tatlı tuzlu, yani iki çeşit, sofrada sunumda mı olacakSofra canım pastalar,börekler,kısırlar![]()
Az kalmış bişey değil1 Ocak civarı![]()
Nevos bende bilgilerimi gönderdim, sıkıntı yok dimi1 Ocak civarı![]()
Konu açan için ndir o. DoğrudurEklediğim resmi silmek istiyorum diyor mesela![]()
Aynen konuyla ilgili oalrak eklenen herşeyYok konu içeriğine eklenenlerde dahil:)
Tatlı tuzlu, yani iki çeşit, sofrada sunumda mı olacak