- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Bende valla kuzu ya safiyeyle hoca ne olcak acaba çok meraktayim onları.bide Gülben karakola gidiyo bakalım neler bekliyo biziAyy ama çok güzeldi ya yeni fragmanı bekliyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende valla kuzu ya safiyeyle hoca ne olcak acaba çok meraktayim onları.bide Gülben karakola gidiyo bakalım neler bekliyo biziAyy ama çok güzeldi ya yeni fragmanı bekliyorum ben
Ben han in gulbenin aklı başına gelsin diye han in şikayet i olduğunu düşündümBende valla kuzu ya safiyeyle hoca ne olcak acaba çok meraktayim onları.bide Gülben karakola gidiyo bakalım neler bekliyo bizi
Şu diziyi de bi ben izlemedim herhalde ama tüm konuya vakıfımBen han in gulbenin aklı başına gelsin diye han in şikayet i olduğunu düşündüm
Öğretmen de bir degiisk ya bir romantik bir kırık bakalom neler olacak
Safiye değişmeye başladı bile güzel olacak bence herşey
Biz aile boyu izliyoruz fragmanı izlerken ben oğlum geliyor anne açsana bende Bakcam diyor biz tutkunuyuz dizinin normalde eve çigdem girmez o gün için alıyoruzŞu diziyi de bi ben izlemedim herhalde ama tüm konuya vakıfım
Aaaaaağğğvvvv minik, Çiğdem diyen ağzını yirim senin ayçekirdeeee onun adı i kere ya da gündendiBiz aile boyu izliyoruz fragmanı izlerken ben oğlum geliyor anne açsana bende Bakcam diyor biz tutkunuyuz dizinin normalde eve çigdem girmez o gün için alıyoruz
Ben İzmir e yakınım şekerim eşim çekirdek derdi ben söyleye söyleye cigdeme alistirdim çiğdem o bir keremAaaaaağğğvvvv minik, Çiğdem diyen ağzını yirim senin ayçekirdeeee onun adı i kere ya da gündendi
Şimdi bana de ki çanakkaledeyim ben, şuraya kalbimi bırakayımBen İzmir e yakınım şekerim eşim çekirdek derdi ben söyleye söyleye cigdeme alistirdim çiğdem o bir kerem
Manisa ama Çanakkale tarafına yakınŞimdi bana de ki çanakkaledeyim ben, şuraya kalbimi bırakayım
He Manisa’ysa olmadı be gülüm. Üzgünüm... ama seni sevdim süt oğlanManisa ama Çanakkale tarafına yakın
Yakiniz nede olsa kan çekmiştirHe Manisa’ysa olmadı be gülüm. Üzgünüm... ama seni sevdim süt oğlan
Birde benŞu diziyi de bi ben izlemedim herhalde ama tüm konuya vakıfım
Öyleymiş,çok sevindim :) Hayırlı olsunBanada bir tarif bulduk şükür, bakalım hayırlısı olsun
Günaydın cennamGünaydın:)
Günaydın kuzumGünaydın cennam
Nasılsın canımGünaydın kuzum
İyiyim canım,sen nasılsın?Nasılsın canım