- 22 Temmuz 2017
- 44.541
- 132.098
- 598
Evdeyim canım, bir şey yaptığım yok yani. Pandemiden dolayı tıkıldık herkes gibiyasminsay sen neler yapiyorsun hal hatır sormadan daldım hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evdeyim canım, bir şey yaptığım yok yani. Pandemiden dolayı tıkıldık herkes gibiyasminsay sen neler yapiyorsun hal hatır sormadan daldım hemen
Banada bir tarif bulduk şükür, bakalım hayırlısı olsunİlk gün gaza gelip alıyorlar,sonra bit şey cikiyor vazgeçiyorlar, arada bir sor sen ,ciddiyim ASSOSyal
Aynen bihtihhhh yaEvdeyim canım, bir şey yaptığım yok yani. Pandemiden dolayı tıkıldık herkes gibi
İnşallah kuzucumHala geçiyor işte
Ama çok güzeller
Senin tabaklar da çok güzel.
Darısı bizlere
İyidir canım, senden ne haberne haber bebişim
İyidir bebişim,İnşallah kuzucum
İyidir canım, senden ne haber
Aldın mı tarifiyi geceler canlar
Almammiiii.sen ne aldın kulağıma de heleAldın mı tarif
İyi ozaman canın ciğerin bana verirsin tarifini dimiAlmammiiii.sen ne aldın kulağıma de hele
Sen daha iyilerine layıksın minikimİyi ozaman canın ciğerin bana verirsin tarifini dimi
Gel bakayım sen bdv ye doğruSen daha iyilerine layıksın minikim
Cakkaaaal yemem bu numaraları ben seni alalım önden buyur bı rakip bı rakiptirGel bakayım sen bdv ye doğru
Gelmiş iki saat sonraCakkaaaal yemem bu numaraları ben seni alalım önden buyur bı rakip bı rakiptir
Allah'ım yaaaaGelmiş iki saat sonra
Bakakalmis ha buraya
Tarifi olmayan rakip mi olur
Sen bdv ye git tarif benim olur
Tarifim yok hep alınmışAllah'ım yaaaa
Bir gizli şair çıktı içinden
Tarif almadinmi gi sen
Kız vardır tarif,Tarifim yok hep alınmış
Ben masumlar apartmanı izliyorum kızım orda herkes şiir gibi
Valla eşim arada kendine gel dedi tırnak kalmadı etlerim kanadı heyecandanFazla izleme
Ay ne olayliydi oda beee
Film bu film sakin olda dedimi seninkideValla eşim arada kendine gel dedi tırnak kalmadı etlerim kanadı heyecandan
Ayy ama çok güzeldi ya yeni fragmanı bekliyorum benFilm bu film sakin olda dedimi seninkide
Bizde de çıt cikartmadim evde