- 4 Kasım 2019
- 27.512
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.395
- 598
- 29
Abla litfen üzerime üzerime gel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla litfen üzerime üzerime gel
Canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benim![]()
Evvanınki pilaza profiterolu oldu tepeye kadardıBenim profiterolumun nesi var di piki hiiii
Evva aştı kendini![]()
Ne demek tatlımSağol ablaaaam![]()
Sütlü tatlılarda mı yapmıştınBenim profiterolumun nesi var di piki hiiii
Evva aştı kendini![]()
Canısı birinci olmadan nasıl pro oldunAbla litfen üzerime üzerime gel![]()
Teşekkür ederiz ablacım, insallahÇok geçmiş olsun canısı sıkıntısız atlatsın bir an önce .
Canısı birinci olmadan nasıl pro oldunbenim derdim de başka
![]()
Şükür kuzum iyiyim aynı şeyler vallaCanım teşekkür ederim.sen nasılsın görüşemedik ne zamandır
![]()
Ben anladım canın pro olmak istiyor sjskjksjk evva sana hediye etsinCanısı birinci olmadan nasıl pro oldunbenim derdim de başka
![]()
Kukris beni de sever misin pilisKukrim kukrişim güzel bir bağışta bulunarak bana hediye etti
sağolsun allah kabul etsin pro ücreti yararlı bir yere gidiyor biliyorsun oda beni seçti ❤
Yarışmadaki hediye edilmiyor ablaBen anladım canın pro olmak istiyor sjskjksjk evva sana hediye etsin![]()
Abla yarışma piskolojisi çok değişik anlatamam tribe giriyorsun bildiğin açık söyliym ama sonradan anlıyorsunO zaman çok bozulmuştun değil mi![]()
Ay evet ben sadece pro olmak istiyorumBen anladım canın pro olmak istiyor sjskjksjk evva sana hediye etsin![]()
İşte daha iyisi olunca olmuyorPinarda![]()
![]()