- 4 Kasım 2019
- 27.512
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.395
- 598
- 29
Evet abla demiştin sen artık bizim uğurlu keleş ablamızsınElfede demiştim bak 1.oldu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet abla demiştin sen artık bizim uğurlu keleş ablamızsınElfede demiştim bak 1.oldu.
Bazı tarifler abartıyı sevmiyor:)Halbuki tarifi kapmisti ben yapicam deyipte![]()
Sağol aşkomHer zaman çok çok iyi ol aşkom![]()
Ah ahTrileçeyi çok süslemişsin düz borcamda yapsaydın kare kesip bir dilim tabağa koysaydın.Şöyle bol sütü görünen yandan bir çekim yapsaydın oylarını 2 ye katlardın![]()
Teşekkür ederiz canım amin inşallahAa gecmiş olsun canı yanmadan hallolsun hemencecik ınsallah![]()
Bazı tarifler abartıyı sevmiyor:)
Ücretim bol sıfırlı olur ona göre dermişimmmEvet abla demiştin sen artık bizim uğurlu keleş ablamızsınbidahaki kategoride parayı almadan açıklama
![]()
Hee ordada dilim zatı dilimler kalp sadeceKatiliyorum trilice dilim halinde olur![]()
OlmasındıAh ahneyse olsundu bakalim napalim bukadarinada sukur
![]()
Çok geçmiş olsun canısı sıkıntısız atlatsın bir an önce .Bende iyiyim canımoğlumun dişine apere takılacak oraya geldik bekliyoruz sıra gelmesinii
![]()
Üzerime gelme beniiimOlmasındı![]()
İşte bazı tarifler klasik seviliyorHee ordada dilim zatı dilimler kalp sadecebu kkya yaranilmaz
![]()
Vala demiştinÜcretim bol sıfırlı olur ona göre dermişimmm![]()
![]()
Geçmiş olsun canım benimBende iyiyim canımoğlumun dişine apere takılacak oraya geldik bekliyoruz sıra gelmesinii
![]()
Yine alamazdim abla emin olİşte bazı tarifler klasik seviliyor![]()
Çok güzeldi senin triliçedeHee ordada dilim zatı dilimler kalp sadecebu kkya yaranilmaz
![]()
Benim profiterolumun nesi var di piki hiiii