- 4 Kasım 2019
- 27.556
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.484
- 598
- 29
Yok canım sen bana bakma nasıl istiyorsan öyle ver oyunu sonuçta öylede bir hakkın varDaha yeni öğrenicek aplasıı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım sen bana bakma nasıl istiyorsan öyle ver oyunu sonuçta öylede bir hakkın varDaha yeni öğrenicek aplasıı![]()
Sen teee eskilerdensin kıdemlisinBen daha minnak bir öğrenciyim![]()
Hep beraber konuşuyoruz burada bir kişiyi üzersem valla çok üzülürümHepi topu iki oyumuz var öyle düşünme sen hangisini çok sevdin beğendin ona ver kimse kırılmaz daha çok yarışma var hepside aynı![]()
Seninde ellerine sağlık canımHerkesin tarifi çok güzel her tarifin kendince tadı kıvamı farklı ama yinede hepsi güzel başarılar dilerim herkese![]()
Kız niye uzulelim takılma ona sen ver istediğin kişiye sonuçta biri oy vermeyince diğer tatlı kötü bir tatlı olmuyor mecbur verilcek birilerineHep beraber konuşuyoruz burada bir kişiyi üzersem valla çok üzülürüm![]()
Saadet güzel olduNevreste abla seç beğen ve itiraf et: saadet, serap, sevda, sevgi, serap, erguvan, begonvil, yasemen, yasemin, şaheser
![]()
Ay o kriter vardı dimi şarkıda gecmıyor galiba kuzu pardonşarkılarda geçiyor dediler bir ara. berna şarkıda geçiyor mu ki?![]()
Kız şaçmalamaHep beraber konuşuyoruz burada bir kişiyi üzersem valla çok üzülürüm![]()
Hepsinde emek var kuzum, yumurta bile kırmak emekKız şaçmalamaben mesela trileçe en sevdiğim tatlı ona verdim sütlü nuriyeyi hiç yemedim ama eminim onuda bayıla bayıla yerim çok emek olduğu için bide ona verdim.