- 4 Kasım 2019
- 27.561
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.488
- 598
- 29
Olsun gitti artık ben daha kendime vermedim hiçDun bunu nevoşa sordum olmuyor dedıı bende oyle yapmak istedim sonradan yasminin gazına geldim kendime verdim vermeseydim keske dedim sonra![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun gitti artık ben daha kendime vermedim hiçDun bunu nevoşa sordum olmuyor dedıı bende oyle yapmak istedim sonradan yasminin gazına geldim kendime verdim vermeseydim keske dedim sonra![]()
Kız delimisin senKullanacağım canım da son gün kullanıcam sanırım ama böylede göremiyorum![]()
Deliyim gözü kara deliyimKız delimisin sen![]()
Allahım yaDeliyim gözü kara deliyim![]()
Ama iyi görmüş,esmer olmam dışında
Kaba Saadet güzel olduabla şoför nebahat der gibi olmuş![]()
Ya ben kime vericem ondan kullanamıyorum, kime versem haksızlık olacak gibi geliyoAllahım ya![]()
bana tabii kiYa ben kime vericem ondan kullanamıyorum, kime versem haksızlık olacak gibi geliyoşimdi burda herkesi tanıyorum
![]()
Daha yeni öğrenicek aplasııOlsun gitti artık ben daha kendime vermedim hiç![]()
Hepi topu iki oyumuz var öyle düşünme sen hangisini çok sevdin beğendin ona ver kimse kırılmaz daha çok yarışma var hepside aynıYa ben kime vericem ondan kullanamıyorum, kime versem haksızlık olacak gibi geliyoşimdi burda herkesi tanıyorum
![]()
Adını bir ogrensek artık ana sayfaya altın harflerle kazıyacağızKaba Saadet güzel oldu![]()
Ooo piti piti yapYa ben kime vericem ondan kullanamıyorum, kime versem haksızlık olacak gibi geliyoşimdi burda herkesi tanıyorum
![]()
Ben daha minnak bir öğrenciyimDaha yeni öğrenicek aplasıı![]()