- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Kazen'in numarasını vereyim miNevreste abla beni cepten ara gözünü seveyim Tarifle ilgili şeyler sorucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen'in numarasını vereyim miNevreste abla beni cepten ara gözünü seveyim Tarifle ilgili şeyler sorucam
Telefonun internetimi var sadece hatsizmiTelefon kullanmıyorum özelden yaz
Kazen'in numarasını vereyim mi
Evet konuşmayı sevmiyorumTelefonun internetimi var sadece hatsizmi
Hani bana yetiştinmiKazen'in numarasını vereyim mi
Yok bana kıyamaz oTarifini bildirmiş,senin tarifi istemiş.Kıyamadım verdim gitti
Ben kıydımYok bana kıyamaz o
Konuşmayı unutursun arada konuşmalisin,Evet konuşmayı sevmiyorum
Valla çok makbule geçer. Şu proluk için biraz acındırırım kendimi Yap bi güzellik be bacımKazen'in numarasını vereyim mi
19Bu arada çok alakasız olacak ama sitenin kaçıncı yılı bu yıl? Kazananları gördüm de yılını söylememişler sankim
Bende merak ediyorum sadece 5 yıli gecik burdayımBu arada çok alakasız olacak ama sitenin kaçıncı yılı bu yıl? Kazananları gördüm de yılını söylememişler sankim
Çok biliyomuş gibi bir de Türkiye’de internetin tarihini araştırıp “olsa olsa 2005 yılında kurulmuştur yieaaa” dedim
Bende tahmin yuruttum 10yili gecik uyeler var ondan onceside olabilir diye 19 dedimÇok biliyomuş gibi bir de Türkiye’de internetin tarihini araştırıp “olsa olsa 2005 yılında kurulmuştur yieaaa” dedim
19Bu arada çok alakasız olacak ama sitenin kaçıncı yılı bu yıl? Kazananları gördüm de yılını söylememişler sankim
TamamKonuşmayı unutursun arada konuşmalisin,
Alalım noyu tamam dedin
3 bin
Bi ara beni engellemişti