Bugün alınganlık yapmamıştınBisey demedimki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün alınganlık yapmamıştınBisey demedimki![]()
Benmi yapiyorumBugün alınganlık yapmamıştınBende nerede kaldı dedim
![]()
Evet balığımBenmi yapiyorum![]()
Öyle maalesef. Ben de attım kendimi dışarı. A101’e gidiyorumSinirler gergin ya onun acısını belkide istemeyerek sizde kullandı.
Adamlar böyle maalesef ..
Yürümek iyi gelir canimÖyle maalesef. Ben de attım kendimi dışarı. A101’e gidiyorum![]()
Tamam hamsimHamsiler arada yapar öle![]()
![]()
ben gelmiyorum daha o zama. maden kısıtlama var gideyim benBiz aileyiz her şeyi konuşuruz:)
Aaaaa neden sen aileden degilmisinben gelmiyorum daha o zama. maden kısıtlama var gideyim ben![]()
Niye sen aileden değil misinben gelmiyorum daha o zama. maden kısıtlama var gideyim ben![]()
değilmişim baksana. Konuştuklarımızın da bir sınırı varmışAaaaa neden sen aileden degilmisin![]()
Ben sadece oylesine dedim amadeğilmişim baksana. Konuştuklarımızın da bir sınırı varmış![]()
Sana mı dedideğilmişim baksana. Konuştuklarımızın da bir sınırı varmış![]()
Vallaaaa ona demedim kimseye demedimSana mı dedi![]()
Olur öyle kazalar:)Vallaaaa ona demedim kimseye demedim![]()
Zaten banlatacam azkaldiOlur öyle kazalar:)
Takılıyor sana:)
Şu an yürümek mi para harcamak mı iyi geldi bilmiyorumYürümek iyi gelir canim![]()
Üzerime alıyorum çok yakıştı tam bana göre mikemmel olduSana mı dedi![]()
Ask olsun ben saka yapiyorum bilmen gerekirdiÜzerime alıyorum çok yakıştı tam bana göre mikemmel oldu![]()
bir süreliğine alıngan olsum. peh huyum olmasa daAsk olsun ben saka yapiyorum bilmen gerekirdi![]()