Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım,inan ben de çok özlüyorum sizi.annemde İnternet yok,eve gelince de koştur koştur işlere yetişiyorum.eski sakin hayatımı özledimDaha öncede yapıldı ben biliyordum:)
Tama canım ama çok kaybolma özlüyoruz
Baban iyi olsun her şey güzel olur inşaallah:)Tamam canım,inan ben de çok özlüyorum sizi.annemde İnternet yok,eve gelince de koştur koştur işlere yetişiyorum.eski sakin hayatımı özledim
İnşallah canım amiinnnn.bir günü diğerini tutmuyor ne yazık kiBaban iyi olsun her şey güzel olur inşaallah:)
Beğenmedim basacağım kim aldıysa kusura bakmasınOnuda verdim
Elos baban mı rahatsız geçmiş olsunİnşallah canım amiinnnn.bir günü diğerini tutmuyor ne yazık ki
Kötüyü düşünmemeye çalışıyorum
Artık başka bahara canım benimAynen sana bir tarif veremedim
Seninde son madalya
Ben oyumu fava ve deniz börülcesine vermiştim, demek Elalis yaptıHadi oradan deniz börülcesi verdim hemde çok sevildiğini bilerek:)Haksızda çıkmadım bir sürü oy aldı:)
Rica ederim düşmanlar dusmanlarini asla unutmazlar
Oo cok gecTüh geciktim iki saat sonra gördüm
Rica ederim canım hayırlı olsun belli olur alan paylaşıncaTarifimi aldim ama istedigimi çalmışlar kim aldi acaba etiket icin saol canm benim
Ne istedin sendemi trileceTarifimi aldim ama istedigimi çalmışlar kim aldi acaba etiket icin saol canm benim
her an gidebilirimBugün ne acayip konular var öyle
Özele gel calci ay durumda ne güldüm napcan özelde beni diyeher an gidebilirim
öyle ne yapacak çok heyecanlandımÖzele gel calci ay durumda ne güldüm napcan özelde beni diye
Bende kutumda öyle hisseidiyorum büyük çıkacakher an gidebilirim
Trileçeyi sendemi istedinNe istedin sendemi trilece