Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
İyi sabahlar becerikli hatunlar

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve Evva ikinizi de öpüyorum siz sebebini biliyorsunuz

Banlıyken tatlı yarışmasına katılma hevesiyle haber uçurdum ama bu kurtlar sofrasını yapılan tarifleri görünce kalbim sıkıştı

Arkadaş bende millet en fazla ne yapabilir ki dedim yarışmaya katıldım, bir çikolatadan şato süt akan şelale yapmadığınız kalmış

E Elif_Eylul hayırlı olsun ama ben olayı komple yanlış anlamışım sandım ki pro olan istediği kişiyi de pro yapıyor boşa yağ çekmişim

Elalis kimin annesi ?

M MissHayaLet kimle kardeşsin tarif yapanlardan ?

HAbibte niye herkese gazoz ikram ediyorsun ? memleketi de söylemedin?

Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. profildeki sen misin ?

Banlıyken takiplerim sonucu şimdilik merakımı bir nebze giderdim

Allah razi olsun o barnaginla bana oy verdiğin icin inşallah sende olursun pro olunca basima taç takmadilar ama neyse
Canim benim M MissHayaLet ablasiyim yani biz küçüklükten beri kardesiz yani biz öyle zannediyoruz annemiz bize yalan soylemediyse

Son düzenleme:
Allah çanınızı almasın abla kardeş üye olunur mu aile konusu da açılmaz şimdi bdvye

Allah çanınızı almasın abla kardeş üye olunur mu aile konusu da açılmaz şimdi bdvye
Neden kiz öyle seymi olur biz birbirimizi ve ailemizi bildigimiz icin sorun yok yani sen rahat ol

Hayır yani kardeşine de mi kızmaz insan arada asdgdhgfh hep elti kaynana değil Elif hanım arada bdv de kardeşini de haşlayan oluyor
Kizarsa dümdük soyler zaten bana ama burda degil sorunlarimizi oturup konusabiliriz
Zaten kardesim oyle bir insan degil mesela annemizi cekistirebiliriz burdada olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…