Şimdi araBen hiç bir şey aramadım ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi araBen hiç bir şey aramadım ki![]()
Şaşkın buŞimdi ara![]()
Canım o kadar internetim yok zatenAma sende kız git google amcaya sor çok kolay![]()
Alın beni burdanCanım o kadar internetim yok zatenpaketim yenilecekte ben tarif bakacam da ooo
siler süpürürler
![]()
Aklındakiler yeter:)Bende yardım ederim:)Canım o kadar internetim yok zatenpaketim yenilecekte ben tarif bakacam da ooo
siler süpürürler
![]()
Buraya yazacağına gidip baksana şaşkınVurma kafanı lazım o sana![]()
Sen bir pamuksun yaaAklındakiler yeter:)Bende yardım ederim:)
Hem daha çok zaman var bulursun bildiğin tariflerde vardır mutlakaVurma kafanı lazım o sana![]()
Sizinle konuşmak daha tatlıBuraya yazacağına gidip baksana şaşkın![]()
Sende çok tatlısın canımSizinle konuşmak daha tatlı![]()
Allah büyük be canısıHem daha çok zaman var bulursun bildiğin tariflerde vardır mutlaka![]()
Aynen canım nasip neyse o demek istediğim rahat ol bizde zamanında böyleydikAllah büyük be canısınapak ölek mi nasip
![]()
Acemi hareketler bunlarAynen canım nasip neyse o demek istediğim rahat ol bizde zamanında böyleydik❤
Sende öylesinSen bir pamuksun yaa![]()
Elimden gelirse uydururuz nevocanSende öylesin
35 tarif buldum biri sana uyar elbet:)
Yok yok bomba tarif çok :)Sunum ve sevilen tatlar çok oy alacak:)Elimden gelirse uydururuz nevocanpamuk kalbini yirim senin
![]()
Aynen sevilen tatlar anladım ben onuYok yok bomba tarif çok :)Sunum ve sevilen tatlar çok oy alacak:)