- 16 Ağustos 2010
- 293.119
- 603.085
- 43
Şimdi araBen hiç bir şey aramadım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi araBen hiç bir şey aramadım ki
Şaşkın buŞimdi ara
Canım o kadar internetim yok zaten paketim yenilecekte ben tarif bakacam da ooo siler süpürürlerAma sende kız git google amcaya sor çok kolay
Alın beni burdanCanım o kadar internetim yok zaten paketim yenilecekte ben tarif bakacam da ooo siler süpürürler
Vurma kafanı lazım o sanaAlın beni burdan
Aklındakiler yeter:)Bende yardım ederim:)Canım o kadar internetim yok zaten paketim yenilecekte ben tarif bakacam da ooo siler süpürürler
Buraya yazacağına gidip baksana şaşkınVurma kafanı lazım o sana
Sen bir pamuksun yaaAklındakiler yeter:)Bende yardım ederim:)
Hem daha çok zaman var bulursun bildiğin tariflerde vardır mutlakaVurma kafanı lazım o sana
Sizinle konuşmak daha tatlıBuraya yazacağına gidip baksana şaşkın
Sende çok tatlısın canımSizinle konuşmak daha tatlı
Allah büyük be canısı napak ölek mi nasipHem daha çok zaman var bulursun bildiğin tariflerde vardır mutlaka
MelektoşumSende çok tatlısın canım
Aynen canım nasip neyse o demek istediğim rahat ol bizde zamanında böyleydik ❤Allah büyük be canısı napak ölek mi nasip
CanımMelektoşum
Acemi hareketler bunlar 100 km öteden tanırımAynen canım nasip neyse o demek istediğim rahat ol bizde zamanında böyleydik ❤
Sende öylesinSen bir pamuksun yaa
Elimden gelirse uydururuz nevocan pamuk kalbini yirim seninSende öylesin
35 tarif buldum biri sana uyar elbet:)
Yok yok bomba tarif çok :)Sunum ve sevilen tatlar çok oy alacak:)Elimden gelirse uydururuz nevocan pamuk kalbini yirim senin
Aynen sevilen tatlar anladım ben onuYok yok bomba tarif çok :)Sunum ve sevilen tatlar çok oy alacak:)