- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Çok teşekkür ederim canım ❤Evva rica ederim, ellerine sağlık:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım ❤Evva rica ederim, ellerine sağlık:)
Beybisi valla dört tane yemek yaSöyledim ya onlarla ilgili dersine çalış
Vala kaçırmışım hayırlı haberi bekliyor sandım şükür kavuşmuşHamile canım, niye haberin yok bilmiyom ki
Çok şanslısınız normalde en az 10 -12 kategoriden bulmanız gerekiyorduBir ilk yaptımBeybisi valla dört tane yemek ya
İnşallah canım inşallah hepiniz kırmızılanırsınız çok isterimCanımsss bu ay kırmızı oluyoruz
Yılbaşında öğrenecekti canım sonucu, darısı başına ınş en kısa zamanda melektoşum ❤Vala kaçırmışım hayırlı haberi bekliyor sandım şükür kavuşmuş
O kadar çok tarif yazdımki inşallah biri bile kalır banaÇok şanslısınız normalde en az 10 -12 kategoriden bulmanız gerekiyorduBir ilk yaptım
Çünkü sen bizi seviyorsun nevocan ❤Çok şanslısınız normalde en az 10 -12 kategoriden bulmanız gerekiyorduBir ilk yaptım
Aynen öyle canımÇünkü sen bizi seviyorsun nevocan ❤
Gerçekten miii yaaa araştırdın tarif mi buldun kendine yaniO kadar çok tarif yazdımki inşallah biri bile kalır bana
Maşallah en güzel hediye olmalı inşallah canım dileyen herkeseYılbaşında öğrenecekti canım sonucu, darısı başına ınş en kısa zamanda melektoşum ❤
İnşaallah şampiyonO kadar çok tarif yazdımki inşallah biri bile kalır bana
Aynen herkes öyle yapıyorGerçekten miii yaaa araştırdın tarif mi buldun kendine yani
Aminn kuzumm, yeter ki kırmızı olayım başka bir şey istememİnşallah canım inşallah hepiniz kırmızılanırsınız çok isterim
Evet her kategori için üçer falan hangisi denk gelirse artıkGerçekten miii yaaa araştırdın tarif mi buldun kendine yani
İnşallah ablacımİnşaallah şampiyon
Aminnn kuzumm❤Maşallah en güzel hediye olmalı inşallah canım dileyen herkese
Aynen herkes öyle yapıyor
Yok anam yok ben bu canavarlarla basedememEvet her kategori için üçer falan hangisi denk gelirse artık
Ben hiç bir şey aramadım kiYok anam yok ben bu canavarlarla basedemem
Ama sende kız git google amcaya sor çok kolayYok anam yok ben bu canavarlarla basedemem