- 4 Kasım 2019
- 27.553
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.476
- 598
- 29
Çok teşekkür ederim canım ❤Evva rica ederim, ellerine sağlık:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım ❤Evva rica ederim, ellerine sağlık:)
Beybisi valla dört tane yemek yaSöyledim ya onlarla ilgili dersine çalış![]()
Vala kaçırmışım hayırlı haberi bekliyor sandım şükür kavuşmuşHamile canım, niye haberin yok bilmiyom ki![]()
Çok şanslısınız normalde en az 10 -12 kategoriden bulmanız gerekiyorduBeybisi valla dört tane yemek ya![]()
İnşallah canım inşallah hepiniz kırmızılanırsınız çok isterimCanımsssbu ay kırmızı oluyoruz
![]()
Yılbaşında öğrenecekti canım sonucu, darısı başına ınş en kısa zamanda melektoşumVala kaçırmışım hayırlı haberi bekliyor sandım şükür kavuşmuş![]()
O kadar çok tarif yazdımki inşallah biri bile kalır banaÇok şanslısınız normalde en az 10 -12 kategoriden bulmanız gerekiyorduBir ilk yaptım
![]()
Çünkü sen bizi seviyorsun nevocanÇok şanslısınız normalde en az 10 -12 kategoriden bulmanız gerekiyorduBir ilk yaptım
![]()
Gerçekten miii yaaaO kadar çok tarif yazdımki inşallah biri bile kalır bana![]()
Maşallah en güzel hediye olmalıYılbaşında öğrenecekti canım sonucu, darısı başına ınş en kısa zamanda melektoşum❤
Aynen herkes öyle yapıyorGerçekten miii yaaaaraştırdın tarif mi buldun kendine yani
![]()
Aminn kuzumm, yeter ki kırmızı olayım başka bir şey istememİnşallah canım inşallah hepiniz kırmızılanırsınız çok isterim![]()
Evet her kategori için üçer falan hangisi denk gelirse artıkGerçekten miii yaaaaraştırdın tarif mi buldun kendine yani
![]()
Aminnn kuzummMaşallah en güzel hediye olmalıinşallah canım dileyen herkese
![]()
Aynen herkes öyle yapıyor![]()
Yok anam yok ben bu canavarlarla basedememEvet her kategori için üçer falan hangisi denk gelirse artık![]()
Ben hiç bir şey aramadım kiYok anam yok ben bu canavarlarla basedemem![]()
Ama sende kız git google amcaya sor çok kolayYok anam yok ben bu canavarlarla basedemem![]()