Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok dedik yaDünya mutfağı olmazsa ben yeni yarışmada yokum![]()
Yok abla 11 de başladığını bile bile uyanıyoruz işteBen yatarım o saatte kalkmayın![]()
Ay bu gece kabus gormesem bari evvam yaa kesın butun gece bana hıc bı tarıf kalmamıs gorcem rüyamdaOhoo o korku seni dürtecek 6 da bile uyanabilirsin![]()
Mümkün değil bir sürü tarif varAy bu gece kabus gormesem bari evvam yaa kesın butun gece bana hıc bı tarıf kalmamıs gorcem rüyamda![]()
Yok rahat ol uykunu al 1 buçukta gözlerin böyle olsunAy bu gece kabus gormesem bari evvam yaa kesın butun gece bana hıc bı tarıf kalmamıs gorcem rüyamda![]()
Gelecek hatta ilk o tarif alacakOh ohhh bi rakip elendi gelmicek o zaman alsem![]()
Aynen ablaHeyecan oluyor![]()
Ters köşe yaparsın beni kaybetmeyi göze alamazsın sanmıştım, çok yanılmışım. Duygularımla oynanmış resmenYok dedik ya![]()
Hımm cok mu tarif varr o zaman kesin sebze yemeğiMümkün değil bir sürü tarif var![]()
Fark ettin mi?Oh ohhh bi rakip elendi gelmicek o zaman alsem![]()
Uyanamaz o bence teeee 14:00 de gelirGelecek hatta ilk o tarif alacak![]()
Neden beğenmedim atıyon kiFark ettin mi?![]()
Ters köşe yok bu seferTers köşe yaparsın beni kaybetmeyi göze alamazsın sanmıştım, çok yanılmışım. Duygularımla oynanmış resmenOlsun. Senin canın sağ olsun
![]()
Eeeeee rakibim nasıl olsaNeden beğenmedim atıyon ki![]()
Ters köşe yok bu sefer![]()
Olsun o saatte bile gelse bomba tarif alırUyanamaz o bence teeee 14:00 de gelir![]()