- 16 Ağustos 2010
- 293.181
- 603.207
- 43
Olmaz bazıları 2 Ocak biliyor.Sonra beni fururlarNevreste tamam hadi yeni kategoriyi açıkla gülüm, herkes uyandı. Burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz bazıları 2 Ocak biliyor.Sonra beni fururlarNevreste tamam hadi yeni kategoriyi açıkla gülüm, herkes uyandı. Burda
Ben sana siper olurum. Herkesi etiketleriz yaaa. Hadi boşver, çok var 2 Ocak’a daha, sıkılırım benOlmaz bazıları 2 Ocak biliyor.Sonra beni fururlar
Nevoş 2 ocak ya yani gece 12 yi gecıncemi acıklıcaksınOlmaz bazıları 2 Ocak biliyor.Sonra beni fururlar
11.00 daNevoş 2 ocak ya yani gece 12 yi gecıncemi acıklıcaksın
Nasılll evvoşş 2 ocak sabah 11:00 de mii11.00 da
Evet canım hep öyle oluyorNasılll evvoşş 2 ocak sabah 11:00 de mii
Ben sana siper olurum. Herkesi etiketleriz yaaa. Hadi boşver, çok var 2 Ocak’a daha, sıkılırım ben
Yarın bu saatlerde her şey biterNevoş 2 ocak ya yani gece 12 yi gecıncemi acıklıcaksın
Evva'm biliyor11.00 da
Bozdur bozdur harca kuzuBiletimin Son 3 rakamına 75 TL kazanmışım oley
Maşallah sende zengin olacan demekkiBiletimin Son 3 rakamına 75 TL kazanmışım oley
Yarın 11 ile 12 arası burada olBana tam açıklanacağı saatı soyleyın alarmımı kurcam yoksa kaçırırım
Biliyorum tabi ablacım ❤Yarın bu saatlerde her şey biter
Evva'm biliyor
Pilet parası çıkmışBiletimin Son 3 rakamına 75 TL kazanmışım oley
Hemen kumarda yemem lazımB
Bozdur bozdur harca kuzu
İnşallah çiçeğimMaşallah sende zengin olacan demekki
O zaman 10:30 da geleyim de orta yere oturayım ben kaçırmamak adınaYarın 11 ile 12 arası burada ol
Heee akşam amorti çıkmadı diye üzülmüştüm, şimdi baktım meğerse daha iyisi olmuşPilet parası çıkmış
Bende o civar pcye geçiyorumO zaman 10:30 da geleyim de orta yere oturayım ben kaçırmamak adına
Ohoo o korku seni dürtecek 6 da bile uyanabilirsinO zaman 10:30 da geleyim de orta yere oturayım ben kaçırmamak adına
İyi olmuşHeee akşam amorti çıkmadı diye üzülmüştüm, şimdi baktım meğerse daha iyisi olmuş