Olmaz bazıları 2 Ocak biliyor.Sonra beni fururlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz bazıları 2 Ocak biliyor.Sonra beni fururlar
Ben sana siper olurum.Olmaz bazıları 2 Ocak biliyor.Sonra beni fururlar![]()
Nevoş 2 ocak ya yani gece 12 yi gecıncemi acıklıcaksınOlmaz bazıları 2 Ocak biliyor.Sonra beni fururlar![]()
11.00 daNevoş 2 ocak ya yani gece 12 yi gecıncemi acıklıcaksın![]()
Evet canım hep öyle oluyorNasılll evvoşş 2 ocak sabah 11:00 de mii![]()
Ben sana siper olurum.Herkesi etiketleriz yaaa. Hadi boşver, çok var 2 Ocak’a daha, sıkılırım ben
![]()
Yarın bu saatlerde her şey biterNevoş 2 ocak ya yani gece 12 yi gecıncemi acıklıcaksın![]()
Evva'm biliyor11.00 da![]()
Bozdur bozdur harca kuzuBiletimin Son 3 rakamına 75 TL kazanmışım oley![]()
![]()
![]()
Maşallah sende zengin olacan demekkiBiletimin Son 3 rakamına 75 TL kazanmışım oley![]()
![]()
![]()
Yarın 11 ile 12 arası burada olBana tam açıklanacağı saatı soyleyın alarmımı kurcam yoksa kaçırırım![]()
Biliyorum tabi ablacım ❤Yarın bu saatlerde her şey biter
Evva'm biliyor![]()
Pilet parası çıkmışBiletimin Son 3 rakamına 75 TL kazanmışım oley![]()
![]()
![]()
Hemen kumarda yemem lazımB
Bozdur bozdur harca kuzu![]()
İnşallah çiçeğimMaşallah sende zengin olacan demekki![]()
O zaman 10:30 da geleyim de orta yere oturayım ben kaçırmamak adınaYarın 11 ile 12 arası burada ol![]()
Heee akşam amorti çıkmadı diye üzülmüştüm, şimdi baktım meğerse daha iyisi olmuşPilet parası çıkmış![]()
Bende o civar pcye geçiyorumO zaman 10:30 da geleyim de orta yere oturayım ben kaçırmamak adına![]()
Ohoo o korku seni dürtecek 6 da bile uyanabilirsinO zaman 10:30 da geleyim de orta yere oturayım ben kaçırmamak adına![]()
İyi olmuşHeee akşam amorti çıkmadı diye üzülmüştüm, şimdi baktım meğerse daha iyisi olmuş![]()