- 14 Haziran 2019
- 13.278
- 47.007
Aynenn eşim cok sever ben pek sevmem ama yınede eşlik ediyorum açık 2 bardak okadarcıkÇay içelim güzelleşelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenn eşim cok sever ben pek sevmem ama yınede eşlik ediyorum açık 2 bardak okadarcıkÇay içelim güzelleşelim
Ben çok severim hatta kızıyorlar çok içtiğim için:)Aynenn eşim cok sever ben pek sevmem ama yınede eşlik ediyorum açık 2 bardak okadarcık
Amiin ablacım inşallah Allah razı olsunCevher çok büyük canım maşaallahHayranlıkla takip ediyorum
Rabbim daha büyük işler yapmanı nasip etsin inşaallah
Doğumdan sonra çay müptelası oldum desemAynenn eşim cok sever ben pek sevmem ama yınede eşlik ediyorum açık 2 bardak okadarcık
Calcim ,canım benim mutlu sağlıklı sevdiklerinin yanında olduğu güzel bir yıl diliyorum arkadaşım iyiki tanıdım seni deDoğumdan sonra çay müptelası oldum desem
Canım arkadaşım senin de yeni yılın kutlu olsun. Bu yıl sana hep güzellikler getirsin. Helalinden bol para ve sağlık sıhhat versinCalcim ,canım benim mutlu sağlıklı sevdiklerinin yanında olduğu güzel bir yıl diliyorum arkadaşım iyiki tanıdım seni de
Calcimm yaa elbet birgünSenin ellerinden içmek ayrı güzel olur hani
Bilmem ki belki bende oyle olurum ama sımdılık caya yakınlıgım bu kadarcık calcimDoğumdan sonra çay müptelası oldum desem
Seviyosan iç bence ama saglık acısından cok içince zarar oluraa onu bılemem nevosumBen çok severim hatta kızıyorlar çok içtiğim için:)
Acayip oluyor. Sevmediğim şeyleri sevmeye başladım ç inşallah sende sevmediğin şeyleri sever çay müptelası olursunBilmem ki belki bende oyle olurum ama sımdılık caya yakınlıgım bu kadarcık calcim
Kansızlık yapıyor canım:)Ama vazgeçemiyorumSeviyosan iç bence ama saglık acısından cok içince zarar oluraa onu bılemem nevosum
Yaaa buna amin derim işte inşallah kuzucumAcayip oluyor. Sevmediğim şeyleri sevmeye başladım ç inşallah sende sevmediğin şeyleri sever çay müptelası olursun
Amin çiçeğim Hepimiz için çok güzel geçsin inşallahAaa ben kaçırmışım özür dilerim canım .
Bende dedim gitti geldi ne oldu buna .
Şaka şaka .
Mutlu sağlıklı hayırlı gonlundekileri yaşadığın bir yıl olsun inşallah seninde
Yaa o zaman bi tık dozajını dusur nevos bırden degılde azar azar sağlık onemliKansızlık yapıyor canım:)Ama vazgeçemiyorum
İnşaallah canımYaa o zaman bi tık dozajını dusur nevos bırden degılde azar azar sağlık onemli
Oyyy Beni de unutmadı hemşehrim yaa