- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
Benimde çay taze o zaman çay içelimBen çay içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde çay taze o zaman çay içelimBen çay içiyorum
Hoş buldum ablacım içimdeki cevheri çıkarmama vesile olan burası benim özüm canım kadınlar klübü ailem,evim siz benim ilk göz ağrım ilk sosyal ortamım ailemsiniz asla unutmam sizleriAslı'cım pastalar kraliçesi
Hoşgeldin Mutlu yıllar
Afiyet olsun aşkomSen bugün çok içmişsindir kahve zatenBenimde çay taze o zaman çay içelim
Biliyorum
Cevher çok büyük canım maşaallahHayranlıkla takip ediyorumHoş buldum ablacım içimdeki cevheri çıkarmama vesile olan burası benim özüm canım kadınlar klübü ailem,evim siz benim ilk göz ağrım ilk sosyal ortamım ailemsiniz asla unutmam sizleri
Ben bilmiyorum ondan sordum:)Biliyorum
Yaa çok yoruldum bu gece. Ne yaptığımı farkedemedim bile. Şimdi oturdum inan ki
Malesef canım. En kısa sürede eski günlerimize geri döneriz umarımOrası öyle bende zorlanıyorum:)Sabahları tel ,pc hiç yok:)
Öğle sonu ara ara alıyorlar:)
Öyle olunca zaman olmuyor.Zaten düzen bozuldu kaç defa yemek hazırlanıyor,sofra kuruluyor:)
Çok açıktan söyleyemem ondan öyle yazdım. Kulağına söyleyeceğimBen bilmiyorum ondan sordum:)
Bendede cay var kukriş şimdi kahve yapmayalımBenimde çay taze o zaman çay içelim
Amin inşaallahMalesef canım. En kısa sürede eski günlerimize geri döneriz umarım
Allah kolaylık versin
Çok açıktan söyleyemem ondan öyle yazdım. Kulağına söyleyeceğim
Çay içelim güzelleşelimBendede cay var kukriş şimdi kahve yapmayalım
Ah kıyamamm calcimm deseydin ben yapardım sana yorgunluk kahveniiYaa çok yoruldum bu gece. Ne yaptığımı farkedemedim bile. Şimdi oturdum inan ki
Aaa ben kaçırmışım özür dilerim canım .Yazmışım aşkısı
Eki Görüntüle 2751341
Bencede çaydan gidelim biz böyleBendede cay var kukriş şimdi kahve yapmayalım
Senin ellerinden içmek ayrı güzel olur haniAh kıyamamm calcimm deseydin ben yapardım sana yorgunluk kahvenii