- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Ne yapacaksın ne kullandığımı. Kurban ipi kullanıyorum ben meselaAynen,meraklı tiplere sınır oluyorum ben de ,inini,dibini sorar bazilari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapacaksın ne kullandığımı. Kurban ipi kullanıyorum ben meselaAynen,meraklı tiplere sınır oluyorum ben de ,inini,dibini sorar bazilari
Ne bileyim ne anlıyorlarsaNe yapacaksın ne kullandığımı. Kurban ipi kullanıyorum ben mesela
Ablacim zaten dese burda derdi ısrar etmek haddimiz degil yazarsa ozelden yazar,seni taniyan bilen biliyo zaten ablacim sorun yok çok taktir ediyorum seni bide Elhan ablamiİş bilme değilde özel hayata saygı bana göre,mesela dün perinin canı sıkkın gibiydi bişi yoktur umarım dedi gerekli şeyi kısasaca yazdı ne olduğunu bile bilmiyotrum mesela didiklemem ben bunu.
Saygı çok öenemli burada.
Benim gibimiAynen,meraklı tiplere sınır oluyorum ben de ,inini,dibini sorar bazilari
Eski konulara yazmışlığım vardır belki haddimi aşmışlığım bile vardır goy goy arasında allah affetsin ama artık okuyasım bile gelmiyor cennam
Olgunlaştin demek kuzum.Eski konulara yazmışlığım vardır belki haddimi aşmışlığım bile vardır goy goy arasında allah affetsin ama artık okuyasım bile gelmiyor cennam
Sağol kuzum her zaman dikkat etmişimdir yazarkende kırılmasın isterim .Ablacim zaten dese burda derdi ısrar etmek haddimiz degil yazarsa ozelden yazar,seni taniyan bilen biliyo zaten ablacim sorun yok çok taktir ediyorum seni bide Elhan ablami
Ay yok ,ne alaka Anlatmayınca sormuyorsun ki senBenim gibimi
Çok olgunlaştımOlgunlaştin demek kuzum.
Sorma şekerim beraber takıldık
İstemesekte bildirim gelince bir bakıp çıkıyoruz şekercigimSorma şekerim beraber takıldık
Sen kaçsanda hardkonu sahibesi peşini bırakmıyorduSorma şekerim beraber takıldık
Arada geyik güzel ama ya,akıntıya karşıÇok olgunlaştım
GörmemisimSen kaçsanda hardkonu sahibesi peşini bırakmıyordu
Aynen cenmam zaten öyle soruya bizim gibi cevapArada geyik güzel ama ya,akıntıya karşı
Bak son mesajaGörmemisim
Kaşınıyor heilla öğrenecek yaaa
İlla keleşi yiyecekilla öğrenecek yaaa