- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzel cevapYani demi
EStafurullah canısıSaygılar abla. Zekanın önünde eğiliyorum @HanimKelesimiGetir
Sorma ya fena şeyler oldu geneKim para dağıtıyor Malum kış geldi, faturalar kabardı, dağıtanlara deyiversin de ben talibim
Fazla yollarlarsa, tüpbebek yaptırırım
Evet desem ne olacak ki yani..En güzel cevap
Tüh geç kaldın darma duman olduKim para dağıtıyor Malum kış geldi, faturalar kabardı, dağıtanlara deyiversin de ben talibim
Fazla yollarlarsa, tüpbebek yaptırırım
Biz sadece eğlenelim ablacım gerisi aşarEStafurullah canısı
Sorma ya fena şeyler oldu gene
Evet desem ne olacak ki yani..
Nasıl kaçırdım yaa, 2 adım fazla atayım derkenTüh geç kaldın darma duman oldu
O göz devirmeler falan
Durumlara bak kaldıysa eccuk al tabi görüntü karşısında donup kalmazsanNasıl kaçırdım yaa, 2 adım fazla atayım derken
Kesinlikle şurada hepimiz eğleniyoruz sonuçta,bu kadar özelede girmem açıkcası.Biz sadece eğlenelim ablacım gerisi aşar
Sen işini bilirsin ablaKesinlikle şurada hepimiz eğleniyoruz sonuçta,bu kadar özelede girmem açıkcası.
Aynen ablacım.Kesinlikle şurada hepimiz eğleniyoruz sonuçta,bu kadar özelede girmem açıkcası.
+1Kesinlikle şurada hepimiz eğleniyoruz sonuçta,bu kadar özelede girmem açıkcası.
İş bilme değilde özel hayata saygı bana göre,mesela dün perinin canı sıkkın gibiydi bişi yoktur umarım dedi gerekli şeyi kısasaca yazdı ne olduğunu bile bilmiyotrum mesela didiklemem ben bunu.Sen işini bilirsin abla
Saygı çok öenemli burada.Aynen ablacım.
+1+1
Hep bunu yapmak istemiştim
Sen hep yap calci bak beğendim bunu+1
Hep bunu yapmak istemiştim
Aynen,meraklı tiplere sınır oluyorum ben de ,inini,dibini sorar bazilariİş bilme değilde özel hayata saygı bana göre,mesela dün perinin canı sıkkın gibiydi bişi yoktur umarım dedi gerekli şeyi kısasaca yazdı ne olduğunu bile bilmiyotrum mesela didiklemem ben bunu.
Saygı çok öenemli burada.
+1 Reise selamlar
+1 Reise selamlar