- 24 Eylül 2018
- 99.010
- 295.989
- 698
Luppoları götürSoda da almamışım anca boğaz derdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Luppoları götürSoda da almamışım anca boğaz derdi![]()
Küfür gibi şu dönem ciddenSensin pozitif diyesi geliyor insanın![]()
Her şerde bir hayır var dedikleri ,Allah bir daha göstermesinDaha yeni.antikor depoladım![]()
Oylama tam 12 de bitiyor.Öyle ayarladım
Teşekkür ederim canım benim,bende iyiyim şükürİyiyim canım sen nasılsın
Bende sizlere sağlıklı hayırlı güzel günlerin bizleri beklediği bir yıl diliyorum![]()
Amin canım hepimiz için inşaallahHer şerde bir hayır var dedikleri ,Allah bir daha göstermesin![]()
Benim 1 oyum sanaydı
Amin guzelcigimAmin canım hepimiz için inşaallah![]()
Bize olmasın yani kukrim, pekiMordaşım,canım güzellik yeni yıl sana gonlundekileri en güzel şekilde hayrlarla nasip etsin sağlığın daim ,huzurun bol sevdiklerin yanıbaşında olsunOriana
![]()
KukrişimmmMordaşım,canım güzellik yeni yıl sana gonlundekileri en güzel şekilde hayrlarla nasip etsin sağlığın daim ,huzurun bol sevdiklerin yanıbaşında olsunOriana
![]()
Jenna sanada mutlu yıllar. Umarım eski günleri geride bırakıp daha sağlıkla yaşadığın güzel bir yıl olur senin içinde.Her şerde bir hayır var dedikleri ,Allah bir daha göstermesin![]()
Mordaşım deyince üstüme alındım aşkomMordaşım,canım güzellik yeni yıl sana gonlundekileri en güzel şekilde hayrlarla nasip etsin sağlığın daim ,huzurun bol sevdiklerin yanıbaşında olsunOriana
![]()
Sen onde oluyosun o zaman bendenBenim 1 oyum sanaydı![]()
Bende ne zaman trip atacak diyordumBize olmasın yani kukrim, peki![]()
Canım,Amin inşallah, hepimiz için çok güzel bir yıl olsunJenna sanada mutlu yıllar. Umarım eski günleri geride bırakıp daha sağlıkla yaşadığın güzel bir yıl olur senin içinde.![]()