• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı KK Editörü;

En Başarılı KK Editörü;

• egunal

OY: 46 16,1%
  • Nevreste

OY: 44 15,4%
  • nilim

OY: 2 0,7%
  • okypete

OY: 78 27,3%
  • Efser

OY: 5 1,7%
  • Elif

OY: 2 0,7%
  • Margarikotin

OY: 11 3,8%
  • Lisabella

OY: 3 1,0%
  • Meg

OY: 11 3,8%
  • seaBahAR

OY: 84 29,4%

• Ankete Katılan
    286
  • Anket Kapalı .
Oyum, 7 senedir sabirla diyet bolumunun tum sorunlari, hesap ve duzenini saglayan eski nici püsküüt yeni nici seaBaHAR arkadasima :)
Oyum sadece sabri icin degil iyilik dolu olan kalbinede :)
Eger baskada oyum olsaydi elif ablama vede okey' e verirdim , diger arkadaslarida cok yakinen tanimiyorum ..
emeklerinden dolayi hepsine tessekkur ederim :)

Editörler konusunda çok cahilmişim, sürekli "aaaa bir editör daha varmış" modunda geziyorum.
En iyi yol bildiğin yoldur diyerekten en çok kimi gördüysem ona oy veriyorum:)
Her ne kadar konularımı sürekli taşısa da:KK12:

diyetler, listeler kurallar buuuuu kadar ince işle sabırla uğraştığı için püsüüüt namı diğer seBahar...
Bi de 60-69 diyet grubunun sonuç listelerini yayınlamak için sayfa açtığımda höt demeyeydi iyiydi...ama gene de püsküüt, hem de en kremalısından:P

Bu kategoride özellikle oy vermiyorum çünkü çalışma arkadaşlarımın hepsi benim için birbirinden kıymetli, birini diğerinden ayıramamHoppaHepinizin siteye çok emeği var, bu sebeple aranızdan birini seçip oy veremem, beni mazur görün olur mu?
Ve bu vesileyle hepinize emekleriniz için teşekkür ederim, iyiki varsınız:KK68:

Bu kategoride özellikle oy vermiyorum çünkü çalışma arkadaşlarımın hepsi benim için birbirinden kıymetli, birini diğerinden ayıramamHoppaHepinizin siteye çok emeği var, bu sebeple aranızdan birini seçip oy veremem, beni mazur görün olur mu?
Ve bu vesileyle hepinize emekleriniz için teşekkür ederim, iyiki varsınız:KK68:

Sende iyi ki varsın Mune .Koca yürekli kadın :KK60::KK60:

Back