- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.171
- 698
Nevo o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi hiç yapacak gibi hissetmiyorum yiaaa bir plan bile yapmadım dahaBana bilgi veren yok gelirse sürpriz olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevo o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi hiç yapacak gibi hissetmiyorum yiaaa bir plan bile yapmadım dahaBana bilgi veren yok gelirse sürpriz olacak
Tüm türevlerini verdim hindistan cevizli,antep fıstıklı,bademli,biküvili,muzluAy zaten birsüru adı var biriyle pişti olmamak için erken yaptım
Bir sütlü tatlı bile yapamıyacaksanNevo o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi hiç yapacak gibi hissetmiyorum yiaaa bir plan bile yapmadım daha
Yapacağım da ama ne zaman yaparsam yiyebilirim dimi bir tanecikBir sütlü tatlı bile yapamıyacaksan
Ye tabi ama sadece 1 tane gündüz:)Yapacağım da ama ne zaman yaparsam yiyebilirim dimi bir tanecik
Zalimin kızıTüm türevlerini verdim hindistan cevizli,antep fıstıklı,bademli,biküvili,muzlu
Tamam ozamanYe tabi ama sadece 1 tane gündüz:)
Demek 'tane ' yani dilim değilYapacağım da ama ne zaman yaparsam yiyebilirim dimi bir tanecik
Birde bunları kakaolu ve sade olarak mı ayırsaydıkZalimin kızı
Demek 'tane ' yani dilim değil
Tabi canım sadeleri de Çilekli Portakallı diye ayrı ver hattaBirde bunları kakaolu ve sade olarak mı ayırsaydık
Nolmus Nolmus
Ayyy ben bunu niye düşünemedimTabi canım sadeleri de Çilekli Portakallı diye ayrı ver hatta
Fındıklı fıstıklı cevizli diye ayırabiliriz de seven var sevmeyen varAyyy ben bunu niye düşünemedim
Canansu
Dedi ve kaçtı
Gıcıklık değil mi kimse almasa ben yaparımFındıklı fıstıklı cevizli diye ayırabiliriz de seven var sevmeyen var
Aradığınız kişiye şu andan ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin
şimdi gelecek boynuzunu sallaya sallayaGıcıklık değil mi kimse almasa ben yaparım