- 8 Haziran 2013
- 57.057
- 151.545
- 898
Aynen öyle yapıyorBencede ne zaman yokmu dese peşine bombayı patlatiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle yapıyorBencede ne zaman yokmu dese peşine bombayı patlatiyo
Sağol kuzum aminrabbim şifa versin kuzucuğa ❤
Ne güzel, daha ne istiyorsun. Ben saçıma bir örgü yapim. Ufak kız çocugu gibi incecik oluyor
Amin inşallah balımGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Sağol ablacımGeçmiş olsun canım
Nolmus Nolmus
Kesin sen yaptın biseyler
ne füzesi.. Youlost16 eline sağlık hiç güzel olmamış! (ters etki) geçen defa maşallah dedik 3 gün yaşamadı. bu sefer böyle olsun
Sen ne zaman yapiyosunne füzesi.. Youlost16 eline sağlık hiç güzel olmamış! (ters etki) geçen defa maşallah dedik 3 gün yaşamadı. bu sefer böyle olsun
neyiSen ne zaman yapiyosun
Hiiic ya akşam yemeğini sormuştum
kahvaltılik birseyler yaa sütlu tatlida hic sevmem firinda sütlac olsa belki bol tarcinliHiiic ya akşam yemeğini sormuştum
Yapiver aksama bir sutlackahvaltılik birseyler yaa sütlu tatlida hic sevmem firinda sütlac olsa belki bol tarcinli
Masumum ben benden korkma pastalarda biskuvi pastası neyse sütlü tatlılar da oyum ben korkulacak rakip çokKesin sen yaptın biseyler
Tembel in de tembeli belli oldukahvaltılik birseyler yaa sütlu tatlida hic sevmem firinda sütlac olsa belki bol tarcinli
Masumum ben benden korkma pastalarda biskuvi pastası neyse sütlü tatlılar da oyum ben korkulacak rakip çok
Ben ilk onu istedim adını da bilmiyorim ya pasa sarması değilde kadayıflı muhallebili birşeyler demiştim nevoyaBu sefer bir beklentim yok rahatım tarifim pek iddialı değil sunum olmasa yüzüne bakmazlar gelen tarifler arasında
Ay zaten birsüru adı var biriyle pişti olmamak için erken yaptımBen ilk onu istedim adını da bilmiyorim ya pasa sarması değilde kadayıflı muhallebili birşeyler demiştim nevoya
CanansuBana bilgi veren yok gelirse sürpriz olacak