Yok artık70 mi kaldı diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık70 mi kaldı diyorum
al tabi. Dekor, önemliYaaa Tamam senin için çilek de alirim
Saol abla buzlukta vardı onlardan pazara geç gidince yemek yapmaya usendimHoşgeldin şampiyon ellerine sağlık mantılar,içli köfteler,tatlılar 70 e doğru hızlı adımlarla koşuyorum diyorsun
İnşaallah canım benimBir sürü tarif var. Buluruz sanada bişeyler. Hem belki yapmayan olur, yine sen yaparsın
Benimde içime öyle doğdu biliyor musunBiz yine kapışacağız seninle
Tatlı rakibimsin
Kıyamıyoruz da birbirimize
İnşaallah canım benim
Şu hormonlarım düzene girsin mutlu olacağım kesin.Bütün depresyonum ve stresim bundan galiba:)
Ellerine sağlık ama dikkat etSaol abla buzlukta vardı onlardan pazara geç gidince yemek yapmaya usendim
Ama tatlı yapmaya usenmedim
Baş harfi pBilemeyeceğim tarifin ne acaba
Senin için şimdi tartiya doğru emin adımlarla gidiyorumYok artık
Aynen canım çok etkiliyor aldın mı randevu bir an önce halletİnşaallah canım benim
Şu hormonlarım düzene girsin mutlu olacağım kesin.Bütün depresyonum ve stresim bundan galiba:)
Yok canım ama inan geçtiğim yıl çok ihtiyaç duydum:)Anti depresan kullanıyor Musun Canım?
Aman aman kaçalımSenin için şimdi tartiya doğru emin adımlarla gidiyorum
Yarın için aldım canım ama hemen sonuçlanmaz bir sürü tahlil vs gerekir.Endokrine alabildim:)Aynen canım çok etkiliyor aldın mı randevu bir an önce hallet
Ama benimkinin dekoruna uymazal tabi. Dekor, önemli
Yok canım ama inan geçtiğim yıl çok ihtiyaç duydum:)
Yani bu hormonun belirtilerine bakıyorum 7-8 ayda yaşadıklarımın birebir aynısı ve ben çok iyi değilim:)Kafam zehir gibidir bu yıl hep unutkandım:)
Senden ne bekliyorlarMagnolia ise büyük hayal kırıklığıAma benimkinin dekoruna uymaz
Yemek için alicam ama sırf senin için☺
Senden ne bekliyorlarMagnolia ise büyük hayal kırıklığıAma benimkinin dekoruna uymaz
Afiyet olsun canım. Benim için de yeAma benimkinin dekoruna uymaz
Aa daha iyi olmuş endokrinden alabilmen git bakalım başlasın biran önce tedavi düzene girsinYarın için aldım canım ama hemen sonuçlanmaz bir sürü tahlil vs gerekir.Endokrine alabildim:)