- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Hoşbulduk canim.Nasilsin bakalimHoşgeldin canım çok beğendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canim.Nasilsin bakalimHoşgeldin canım çok beğendim
Bence finaldesin. Karşına bir iddalı tarif daha gelirse bilemem
Tabi ki benBence finaldesin. Karşına bir iddalı tarif daha gelirse bilemem
Tabi ki ben
Sevilmeyecek gibi değil ki. Resmen terapi gibi. Banada iyi geliyor :)Onun dışında ben seviyorum ve heyecan duyuyorum
Bağımlılık yaratıyorSevilmeyecek gibi değil ki. Resmen terapi gibi. Banada iyi geliyor :)
İyi diyelim iyi olsun canımHoşbulduk canim.Nasilsin bakalim ☺
Evet sen çileği bul, o önemliTabi ki ben
Aynen canım amacım eğlenmek ve yeni şeyler öğrenmek:)Ben mutluluk duyuyorum:)Bir tarifim bile yokSevilmeyecek gibi değil ki. Resmen terapi gibi. Banada iyi geliyor :)
Tarifine çilek yakışmaz ki alakası bile yokEvet sen çileği bul, o önemli
Güzel kapisacagiz (tıs cikiyormusum sonra)Tabi ki sen
Ben kendimi iddialı bulmuyorumBence epey iddialı tarif gelecekiçinde sende varsın
Çok.iyi ol bugün hiç ummadık sevincleer seni bulsun insallah mutluluktan ağla bugünİyi diyelim iyi olsun canım
Güzel kapisacagiz (tıs cikiyormusum sonra)
Yaaa Tamam senin için çilek de alirimEvet sen çileği bul, o önemli
Ben kendimi iddialı bulmuyorum
70 mi kaldı diyorumHoşgeldin şampiyon ellerine sağlık mantılar,içli köfteler,tatlılar 70 e doğru hızlı adımlarla koşuyorum diyorsun
Bir sürü tarif var. Buluruz sanada bişeyler. Hem belki yapmayan olur, yine sen yaparsınAynen canım amacım eğlenmek ve yeni şeyler öğrenmek:)Ben mutluluk duyuyorum:)Bir tarifim bile yok
İnşaallah canım benimÇok.iyi ol bugün hiç ummadık sevincleer seni bulsun insallah mutluluktan ağla bugün