İyiyim canım sağolİyiyim canım, sen nasılsın? :)
Yeni kategori belli oldu ondan bahsediyorduk:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağolİyiyim canım, sen nasılsın? :)
Evet canım ailelerimiz burada:)Aa dogruu sevindim simsii:)) ailen nerdeydii malatyadami
Yaaa dyosunnnn tmm ozman pilavi cikaralim seçeneklerdenSiz başka kategorilere bakın:)
Bir yayla çorbası yaparsın artık:)
Süpermis ozmannEvet canım ailelerimiz burada:)
Siz bilirsiniz sonra açıkta kalmayın:)Yaaa dyosunnnn tmm ozman pilavi cikaralim seçeneklerden
Öyle oldu canım:)Süpermis ozmann
Abla seni cözemeyizzz nolur yakma beynimiziiBelki bu sefer farklı davranıyorum:)Ne de olsa inanmıyorsunuz
Bak bak pilavdanda vazgecmiyorrSiz bilirsiniz sonra açıkta kalmayın:)
Yansın ne olacak belki börek yaparızAbla seni cözemeyizzz nolur yakma beynimizii
Meze yaparız belki :)Bak bak pilavdanda vazgecmiyorr
Tavuk yemeklerii olabilirmi pekiiYansın ne olacak belki börek yaparız
borek yapali cok olmadi bence. bence borek olmaz. hatta nana kim ki prasali borek mi ne yapmisti hatirliyorumYansın ne olacak belki börek yaparız
Bilmiyorum ki nevroş.. mesela ben hemen çözüyorum birinci olan tarifi.. mesela ramazan sofraları.. mercimek çorbası, karnıyarık.. sebze yemekleri karnıyarık.. et yemekleri tantuni.. şerbetli tatlılar künefe.. zeytinyağlı yaprak sarma.. aşağı yukarı belli sankiO zaman gelecek kategoride geçen yıl 1. olan tarifi vermeyeyim:)
Ama inan her yıl aynısı olmuyor:)
Çok nadir aynı tarif 1. oldu:)
Mesela sütlü tatlılar defalarca yapıldı 2 kez sütlaç 1. oldu:)
Geçen yıl magnolia almıştı:)
Bence çok etkilemiyor:)Sunum ile birleşince birincilik geliyor:)
O zaman poğaça yapalımborek yapali cok olmadi bence. bence borek olmaz. hatta nana kim ki prasali borek mi ne yapmisti hatirliyorum
kafa bimilyonnnnDünya mutfağı mı yapsak
burdan kahvalti sofralari cikar artikkafa bimilyonnnn
Ama bu yıl tantuni 1. olmadı ve hiç 1. olmayan bir tarif aldı:)Bilmiyorum ki nevroş.. mesela ben hemen çözüyorum birinci olan tarifi.. mesela ramazan sofraları.. mercimek çorbası, karnıyarık.. sebze yemekleri karnıyarık.. et yemekleri tantuni.. şerbetli tatlılar künefe.. zeytinyağlı yaprak sarma.. aşağı yukarı belli sanki
3.5 olmasınkafa bimilyonnnn