- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Şu tahin isi cok zkr birsey tam bir yerde duzen kuruyorsun sonra hoop başka bir yeree. Allah kolaylik versinnTayinim çıktı canım Malatya'ya taşındım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu tahin isi cok zkr birsey tam bir yerde duzen kuruyorsun sonra hoop başka bir yeree. Allah kolaylik versinnTayinim çıktı canım Malatya'ya taşındım:)
5 harfli kodluyorum ...Peki kac harfli onu söle bariii
Pilav ise sende katılacaksın5. p i l a v
Yok canım biz memleketimize geldik:)Memnunuz:)Şu tahin isi cok zkr birsey tam bir yerde duzen kuruyorsun sonra hoop başka bir yeree. Allah kolaylik versinn
birdaha pilav yemek istemiyorsan sen bilirsinPilav ise sende katılacaksın
Yok o kadar olamazbirdaha pilav yemek istemiyorsan sen bilirsin
belki pirinc lapasiYok o kadar olamaz
Tamam pirinç lapası sendebelki pirinc lapasi
aa atti üstüme hem yarışma lapalar değil pilavlar şimdi gelenler bu mesajimi gorse bidahaki kategoriyi pilavlar zannederTamam pirinç lapası sende
Zannetsinler zatenaa atti üstüme hem yarışma lapalar değil pilavlar şimdi gelenler bu mesajimi gorse bidahaki kategoriyi pilavlar zanneder
Pilavdan cok ödün verdi baska birseyde olabilir5. p i l a v
ben piric pilavini yapayim soyle dursun. corbalara falan donerse yarisma yayla corbasi yaparim pilavlaZannetsinler zaten
Kesin o deillZannetsinler zaten
bencede. bir surpriz olacak bence :)Pilavdan cok ödün verdi baska birseyde olabilir
Belki bu sefer farklı davranıyorum:)Ne de olsa inanmıyorsunuzPilavdan cok ödün verdi baska birseyde olabilir
Çorbada olabilir:)ben piric pilavini yapayim soyle dursun. corbalara falan donerse yarisma yayla corbasi yaparim pilavla
İyiyim canım, sen nasılsın? :)Nasılsın canım
Siz başka kategorilere bakın:)Kesin o deill
Çorbada olabilir:)
Aa dogruu sevindim simsii:)) ailen nerdeydii malatyadamiYok canım biz memleketimize geldik:)Memnunuz:)