Onu hiç yemedim bilmiyorum:)Evet oylede guzell. Kaynanam kaz etiyle yapar super oluyorr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu hiç yemedim bilmiyorum:)Evet oylede guzell. Kaynanam kaz etiyle yapar super oluyorr.
Hiç anlamam ya hadi bakalım cuma göreceğiz :))Öyle diyorlar ben bilmem:)
Her şeyin bir ilki vardır:)Beraber her şeyi öğreneceğiz:)Hiç anlamam ya hadi bakalım cuma göreceğiz :))
En son 13-14 yasında bulgur pilavı yapmıstım
Her şeyin bir ilki vardır:)Beraber her şeyi öğreneceğiz:)Hiç anlamam ya hadi bakalım cuma göreceğiz :))
En son 13-14 yasında bulgur pilavı yapmıstım
bildirimi de 2 tane geliyorÇifter yazmaya başladım yine
Aynen abla kacıncı tatlımı yaptım burası sayesindeHer şeyin bir ilki vardır:)Beraber her şeyi öğreneceğiz:)
Beni özlemişsinizdir dedimbildirimi de 2 tane geliyor
Yaaa o zmn kesin pilavlar ya nevroş kimse küsmesin de şöle bişi yapılsın bence.. birinci olan tarifler var her kategoride.. onu seçtin mi birincilik kesin.. bende en son o kategoride birinci olan yemek yapılmasın.. Yani boşuna yarışmış gibi oluyoruz.. sonuçlar azcık süpriz olsun bizde yeni tarifler öğrenelimMaklubeyi vermem şimdiden söyleyeyim
Ellerine sağlık canım beraber her şeyi deneyeceğizAynen abla kacıncı tatlımı yaptım burası sayesinde
Nevroş şaşırtıyor musun yoksa bildim mi dalga mı geçiyosun anlamadım kiYani neden olmasın:)Cuma sabah gelin konuşalım:)
hee özledik bir arkadas vardi koltugunuzda gözu olan da kim di hatirlamadimBeni özlemişsinizdir dedim
O zaman gelecek kategoride geçen yıl 1. olan tarifi vermeyeyim:)Yaaa o zmn kesin pilavlar ya nevroş kimse küsmesin de şöle bişi yapılsın bence.. birinci olan tarifler var her kategoride.. onu seçtin mi birincilik kesin.. bende en son o kategoride birinci olan yemek yapılmasın.. Yani boşuna yarışmış gibi oluyoruz.. sonuçlar azcık süpriz olsun bizde yeni tarifler öğrenelim
Bilmem beni artık çözmeniz lazımNevroş şaşırtıyor musun yoksa bildim mi dalga mı geçiyosun anlamadım ki
Baya iii:)) abla sen nereye tasindınOnu hiç yemedim bilmiyorum:)
Tayinim çıktı canım Malatya'ya taşındım:)Baya iii:)) abla sen nereye tasindın
kapıya fak koymuştu giremiyorduk
Peki kac harfli onu söle bariiiBilmem beni artık çözmeniz lazım
Neyse artık serbest geri döndümkapıya fak koymuştu giremiyorduk
5. p i l a vPeki kac harfli onu söle bariii