- 8 Aralık 2011
- 45.091
- 161.114
- 798
HanimKelesimiGetir ablam nasılsın torunda büyümüştür şimdi tam sevmedik olmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versin canımBende iyiyim çok şükür
Estağfurullah ablacım olur mu öyle şey biz bir aileyiz.Keşke yanında olup sana destek olsakCanfebim Allah razı olsun kuzum. Çok teşekkür ederim. Sayfayı bu üzücü olayimla mesgul ettiğim için beni tanımayan arkadaşlardan çok özür diliyorum hakkınızı helal edin.
Güzel enerjiler iyi niyet dualar zaman mekan tanımıyor. Mesajlarınız bana huzur verdi. Eve döndüm dün gece . Yalnızlık böyle zamanlarda hiç iyi değilmiş. Yürekten teşekkür ederim Nevrestecim Rabbim eksikliginizi göstermesin.Estağfurullah ablacım olur mu öyle şey biz bir aileyiz.Keşke yanında olup sana destek olsak
Aynen yia hep de ikimizamaan son iki yarismadir ayni sey secimlerde gec kaliyoruz demekki yoksa alasini yapariz her tarifinde iste
Ben 8 kupa yaptirdim suan hayvansal gida yemiyorum hal 2. Gunde oruc tuttumben bir kere yaptırdım gerçekten çok rahatlıyor insan bir daha yaptıracağım şuan zamanı sanırım
Ben 3 kupa ile ense ve kürek kemigi arası çok rahatlamıştım kuş gibi olmussunuzdu şimdiBen 8 kupa yaptirdim suan hayvansal gida yemiyorum hal 2. Gunde oruc tuttum
Her zaman buradayız ablacım konuşmak istersen yanındayızGüzel enerjiler iyi niyet dualar zaman mekan tanımıyor. Mesajlarınız bana huzur verdi. Eve döndüm dün gece . Yalnızlık böyle zamanlarda hiç iyi değilmiş. Yürekten teşekkür ederim Nevrestecim Rabbim eksikliginizi göstermesin.
İyi Akşamlar canimİyi akşamlar
Hayırlı geceler canım görüşemiyoruz bu araHayırlı geceler
İyiyim canım sağolİnternetim bağlansın pcden kolay olur girmem.Cepten zor oluyor.Hayırlı geceler canım görüşemiyoruz bu ara
Nasılsın
Bende iyiyim çok şükür canım.İyiyim canım sağolİnternetim bağlansın pcden kolay olur girmem.Cepten zor oluyor.
Sen nasılsın
Yarın misafirim var hazırlık yapıyorum.Yemeğe gelecekler.Onuda atlatırsam biraz rahatlayacağım.Bende iyiyim çok şükür canım.
Aynı kosturmacalar
Ooh misafirlerini de ağırlamaya başladın ne mutlu canım maşallahYarın misafirim var hazırlık yapıyorum.Yemeğe gelecekler.Onuda atlatırsam biraz rahatlayacağım.
Evet canım dünde misafirim vardı.Ooh misafirlerini de ağırlamaya başladın ne mutlu canım maşallah
Allah kolaylık versin canım benim