• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
En iyisini yapmisin😂
Benimde içime bir canavar kaçmış sanki sürekli çikolata ye diyip duruyor şimdi yine gömdüm bir tane:sus:
Valla bugün hiç hoş olmadı diyetim için arkadasa da kahveye gitmistim o da tatli yapmis bende hiiiiic sevmem :)zipzip duymasin :sus:

Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.
Evet canım pazartesi sabah durumu iyiye gidiyor demişti aksama kötü haberi aldık :KK43::KK43:
Hastaneden bizi eve gönderdiler yoğun bakımdan servise çıkmasını beklerken kalbi durdu birden. Ne olduğunu anlayamadık.
Bu arada konuyu burda okuyarak öğrendim...
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. başınız sağolsun Rabbim mekanının cennet geride kalanlara sabırlar versin :dua:
Allah razı olsun kardeşim. Çok teşekkür ederim.
Nesi vardı acaba, siz biliyor musunuz? 😕
Normal bir soğuk algınlığı zatürreeye dönüşmüş.
Hafta sonu öğrendik siteye girmeyince merak ettik hastaneye yatırdık cigerlerinde enfeksiyon var oksijen seviyesi düşük demişti Pazartesi günü iyiye gidiyor dedi işte daha fazla bilgim yok
Elifcim hayatın sevdiklerinin kıymetini insan bu durumlarda çok iyi anlıyor her şey yolunda giderken birden alt üst olmayı öğreniyorsun. Rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin.

Back