- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.533
- 698
O kahverengiligi bile vermişlerFındık demek ,haa o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kahverengiligi bile vermişlerFındık demek ,haa o yüzden
Kim bulmuş da o ismi vermiş acaba?O kahverengiligi bile vermişler
Ya düşündüm de ikimizden biri varsa yada _CaNanSu_ varda muhabbet hep başka yerlere gidiyor bizle mi alakalı acabaKim bulmuş da o ismi vermiş acaba?
Nasip olmadı diyelim... Çok tatlı yaparım bunu da hep istedim de gerçekten azcık aşamalı ondan olabilirMadem çok seviyor neden daha önce yapmadın?
Çok merak ettim acaba ne yapacaksın ,çocukların sevdiği pasta tarzı birşey mi acaba?
Amin canm insYanii ne sandın
Ben digerini de 8 aylıkken yaptırmıştım. Öyle bir sıkıntımız kalmadı. Darısı sana
Benden sizlere gelsin
Rica ederim kankaTşk ederim kendi adima
Nasılsın :))Rica ederim kanka
Benm.adima da teşekkür etseydin yaTşk ederim kendi adima
Kanka disimi yaptirmam gerek bi turlu zaman bulamiyorumNasılsın :))
Doğru sen hamilesin hiç düşünmedim onu kusura bakmaBenm.adima da teşekkür etseydin ya
Yaaa kıyamam şaka yapmıştım oysa ki minikimDoğru sen hamilesin hiç düşünmedim onu kusura bakma
BirTutamMutluluk20 ByNkoaLa un adına da tşk ederim
Olsun banlanacak olursan falan ses et sen bana yerine banlanirim seni kapı dışarı etmesin şimdi mune gebe felen dinlemiyorYaaa kıyamam şaka yapmıştım oysa ki minikim
Bu ara çok bdv de takiliyirm ama çok seviyeli yorumlarm vardır kimseye batmıyor sanirm şikayet almiyirm ya da gormzden geliyorlarOlsun banlanacak olursan falan ses et sen bana yerine banlanirim seni kapı dışarı etmesin şimdi mune gebe felen dinlemiyor
Ya düşündüm de ikimizden biri varsa yada _CaNanSu_ varda muhabbet hep başka yerlere gidiyor bizle mi alakalı acaba
deynepnaz sen ben hep +18 e doğru yol alıyoruz hele senin seksü smile lerinben varken nereye gidiyor muhabbet
Çok güzel yerlereben varken nereye gidiyor muhabbet
deynepnaz sen ben hep +18 e doğru yol alıyoruz hele senin seksü smile lerin
Çok güzel yerlere