- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.533
- 698
Beni de merak etMadem çok seviyor neden daha önce yapmadın?
Çok merak ettim acaba ne yapacaksın ,çocukların sevdiği pasta tarzı birşey mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de merak etMadem çok seviyor neden daha önce yapmadın?
Çok merak ettim acaba ne yapacaksın ,çocukların sevdiği pasta tarzı birşey mi acaba?
Ve aleyküm selamSelam kızlar
Çaktırmadan arada dikizliyorumBeni de merak et
Bugün yaptım yaotim bacim yarın yarından sonra hastane işleri giriyor araya hiç de yapasim yok amaÇaktırmadan arada dikizliyorum
Son kararın ney,tatlıyı yeniden yapacak mısın bıraktın mı?
Bak kaparım tarifini ona göre sıkı yapış
Rutin kontroller için mi?Bugün yaptım yaotim bacim yarın yarından sonra hastane işleri giriyor araya hiç de yapasim yok ama
İsmine karar veremedim gel hele söyleyeyim pışşiikkkkRutin kontroller için mi?
Yap yap gaza gel sonra arkandan korktu kaçtı derler
Ne yapacaksın kulağıma desene
Evet artık bir karar verilsin istiyoruz hala ameliyat gününden bahseden yok nede protez yapacak kimse yok öyle bekliyor uz bakalimRutin kontroller için mi?
Yap yap gaza gel sonra arkandan korktu kaçtı derler
Ne yapacaksın kulağıma desene
Duygularımla oynama gadınİsmine karar veremedim gel hele söyleyeyim pışşiikkkk
Annem öyle ulu i orta söyleme herşeyi dediDuygularımla oynama gadın
Göster ama elletme de dedi mi? Annem dedi deyince aklıma geldi birdenAnnem öyle ulu i orta söyleme herşeyi dedi
Onu düşünerek ten söyledim zati o lafıGöster ama elletme de dedi mi? Annem dedi deyince aklıma geldi birden
Gelin ata binmiş ya nasip demiş te dedi mi?Onu düşünerek ten söyledim zati o lafı
Gösterme de dedi daha datli olur dedi
Ben yapıldıkça bu da vardı demi diyorum sütlü tatlı deyince aklıma sütlaç geliyorGelin ata binmiş ya nasip demiş te dedi mi?
Neyse konuyu dağıtmayalım katılım tarihi azalmış,daha yapılmayan tarifler var,kazandibi gibi,başkaaa neydi ya unuttum aklımda yapılmayan tarifleri
Sütlaç en fazla pişen sütlü tatlıdır çoğu evde.Ben yapıldıkça bu da vardı demi diyorum sütlü tatlı deyince aklıma sütlaç geliyor
Tavuk göğsü kazandibi muhallebi gibi şeyler yapılacak mı acep
Aklıma geçen su muhallebisi geldi yapılır mı acep dedim
Birde kiz memesi var hiç duydun muSütlaç en fazla pişen sütlü tatlıdır çoğu evde.
Su muhallebisini hiç duymadım .
Tavuk memesiyle kazandibini yapan olur bence
Tövbe bismillahBirde kiz memesi var hiç duydun mu
Jöle gibi oluyor üstüne fındık koyuyorsunTövbe bismillah
Google emmiye sorsam şimdi hakiki kız memişi çıkarır önüme
Fındık demek ,haa o yüzdenJöle gibi oluyor üstüne fındık koyuyorsun
Tövbe bismillah
Google emmiye sorsam şimdi hakiki kız memişi çıkarır önüme